.

.

4 ОПАКОВКИ FunMax 3D Сладък Капачки за джойстик с дръжка за палеца, Калъфи за джойстик за контролер PS5, контролер Switch Pro, парна палуба (за PS5-Ghost Котка)

4 ОПАКОВКИ FunMax 3D Сладък Капачки за джойстик с дръжка за палеца, Калъфи за джойстик за контролер PS5, контролер Switch Pro,

BGN 3.00

Наличност
На склад

【Оригинален дизайн Fun Max】 Сладък и страхотни тематични шапки за джойстик, правят си ключ по-привлекателна 【Е съвместим с】 е Предназначен за PS5, Switch Pro, контролер за Xbox One и Steam Deck. не за Switch / Lite / OLED. 【Усещане за мекота и комфорт】 Използвайте висококачествени силиконови материали без мирис, те са напълно подходящи за джойстику, не се плъзгат и осигуряват по-голяма точност и чувствителност. 【Супериорна игрите】 Увеличете броя на завоите, което ще доведе до по-прецизни движения в играта, което ще подобри вашето изживяване. 【Защо ние】 Ако имате някакви проблеми с нашите продукти, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблемите си и да се гарантира вашето удовлетворение.

Опции за продукта

Свързани продукти