.

.

Гребло за грим Picasso, Гребло За основите, Палитра Тонален крем, Инструмент За грим, Палитра За Смесване на нийл арт, Козметична Гребло за Грижа за кожата, Инструменти ?

Гребло за грим Picasso, Гребло За основите, Палитра Тонален крем, Инструмент За грим, Палитра За Смесване на нийл арт, Козметична Гребло

BGN 3.96

Наличност
На склад

【Висококачествени материали】 комплекти палитри-шпатула за грим, изработени от висококачествена неръждаема стомана, издръжлив, антикорозионна и стабилни, светли и чисти, лесни за почистване 【Лопаточка】Тази лопаточка за грим от неръждаема стомана с ергономична дръжка, която лесно и удобно може да се използва за смесване на цветове на течна основа, за да създадете подходящ цвят за основа. 【Палитра】Палитра от неръждаема стомана, има черен гумирани отвора за пръстите, е много удобен за хващане, може да се използва не само за регулиране на цвят течност база, но и като огледало.Подходящ за нанасяне на тонален крем, перушина червило или боя за нокти-арт. 【Триъгълна пуховка за прах】 Мокро и сухо ползване, подходящ за повечето нужди в грима.Тези пуховички, изработени от велур и мека гъба, безопасни и хигиенични, лесно се изтриват и многоразовы. 【Достатъчно за вашите нужди】Изискана опаковка съдържа 1 бр. палитра за грим, 1 бр. шпатула от неръждаема стомана и 2 бр. на затягане за грим на лицето, лесно се побират във вашата косметичку, идеален размер за пътуване и вземат със себе си достатъчно, за да отговарят на вашите ежедневни нужди в грима. 【Как да използвате】 Плоска глава за смесване на цветове, заостренная за извличане на крем.Тази палитра за ръце не испачкает тыльную страна на дланта и е лесен за използване, нашите инструменти за грим лесно се подбират захар и равномерно се нанася, и ви помага да спестите повече прах и подобряване на живота си.

Опции за продукта

Свързани продукти