.

.

Комплект от 2 Продуктова столове Finnhomy, Въртящи се на Бар Столове с Подложки за краката и Ергономична облегалка от полипропилен, Регулируема по височина Модерни Сто?

Комплект от 2 Продуктова столове Finnhomy, Въртящи се на Бар Столове с Подложки за краката и Ергономична облегалка от полипропилен,

BGN 79.99

Наличност
На склад

【, Стилният и модерен дизайн】 : Тези бар столове имат перфектна комбинация от модерен и класически дизайн, който може да допълни всяка тема на декора в дома ви, кафе, ресторант или барЗашеметяващ бар столове привличат внимание и да заслужат комплиментите от всички, които ги гледат. 【Сверхкомфорт】 : Изчистен ергономичен дизайн на облегалката и седалката идеално отговаря на изгибам на човешкото тяло, осигурявайки максимално комфортно седене.Поставка за крака добавя допълнително удобство, което ви позволява да вдигнете краката си и се отпуснете, докато седи на продуктова столове. 【Регулируема позиция на седалката】 : завъртащо се седалка на 360 градуса позволява ви да се завърти и да общуват с приятели.Функция за регулиране на височината на седалката ви позволява лесно да регулирате височината на седалката, в зависимост от вашите нужди за различни положения за сядане. 【Здрава конструкция】 : Произведени от първичен полипропилен, тези бар столове са трайни и трайни за ежедневна употреба.Голямо основание кухненски продуктова столове осигурява отличен баланс и стабилност, с максимална товароносимост до 265 паунда. 【Покупка без риск】 : събиране на тези продуктова столове лесен, благодарение на подробно инструкциите и прост дизайн можете да завършите сглобяването в продължение на 10 минути.Ние осигуряваме гаранция на 1 година, и ако имате някакви проблеми с качеството на тези продуктова столове, моля, не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.Материал : полипропилен, гъба, стомана.Размерът на един изделия : 16,3 "Д х 14.9"Ш х 32,6" - 40,9"В (41,5 х 38,5 х 83-104 см).Размер на седалката : 13,2 за "Д-р х 14.9"W (34 х 38 см).Височина на седалката от пода : 24.Теглото на един изделия : 13,2 паунда (6 кг). Максимална статична товароносимост на стол : 265 паунда (120 кг).Доставя се с : 2 х продуктова стола, 2 х монтажен комплект, 1 х инструкции.Бележки Finnhomy : .Децата не трябва да се изкачи на продукта или да се играе с него от съображения за сигурност.

Опции за продукта

Свързани продукти