.

.

SENSEVEN 2022 Първата Коледа като Украса за семейство от трима души, е Първата Ни Коледа като украса за мама и татко, 1-e Коледна украса и Подарък за бременни, Коледен подар?

SENSEVEN 2022 Първата Коледа като Украса за семейство от трима души, е Първата Ни Коледа като украса за мама и татко, 1-e Коледна украса

BGN 3.39

Наличност
На склад

1 * първата ни коледна украса от трите теми 1 * лента за окачване на бижута ръчна изработкаТова е просто допълнение към всяка празнична дървото.Изработен от висококачествен акрил, плътен материал за удължаване на срока на службата му.Всяко бижу family christmas ornaments 2022 е двустранен професионална печат.Принт ясен, а цвят - vivd.Вечният образ, който не е беля и не избледнява.Първото коледна украса на това дете лесно може да се мотае коледна елха, това е най-добрата украса за коледни елхи, врати, прозорци, стени и всичко, което искате да декорирате.Първото коледна украса на нашия детски 2022 година ще се превърне в най-запомнящо се, специален и уникален украса на коледната елха тази година, чудесен подарък за спомен за вашата любов.Като красиво декоративно подарък за двойки, женени, младоженците или за всички, които обичат бижута, това е идеалният начин да се създаде траен и нежен спомен. ❤КОЛЕДНА УКРАСА 2022 г. - Това е първата ни украса за Коледа семейство от 3 души през 2022 година ще бъде наистина запомнящ се подарък.Можете също така да покаже това е някъде в къщата.Това ще накара хората да запомни завинаги този щастлив момент. ❤ЗДРАВ МАТЕРИАЛ - Това е първата ни коледна украса за семейство от 3 души през 2022 г., произведени от висококачествен акрил с двустранно принтом.Здрав и лек, което може да попречи на пукнатини и вълни.Комплектът включва : 1 * украса, 1 * лента за захващане на орнаменти ръчно изработени.Това е просто допълнение към всяка празнична дървото. ❤ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ - Наши бижута 2022 "първата Ни Коледа в семейството" от 3 теми - идеалният сувенир за окачване на празничната елха, камина, кола, стълбище, на плота, коридори, спални, дневни и навсякъде, където е идеалният начин да си спомня любов и моменти на вашия живот. ❤ИДЕАЛНИ ПОДАРЪЦИ - обмислен подарък!Нашата коледна украса "семейство от 3 души" 2022 г. - това е топъл подарък за колеги, приятели, колеги, съседи и членове на семейството, като съпруга, съпруг, син, дъщеря.Ценен сувенир за спомен ще доставят радост на всеки. ❤ Отлично обслужване на клиенти - Ако имате проблеми с качеството, или не сте доволни от коледна украса 2022 family of 3, моля, щракнете върху "свържете се с продавача" в сметката си, за да ни пишете, ние ще решим това за вас, след като получим съобщението ви, докато не сте доволни.

Опции за продукта

Свързани продукти