.

.

Cabilock 2 елемента Колеж Подвесная Окото Вратата на Банята Домакински Сгъваема Хотел Мръсна Еластичността Спалня Спестявания Общежития Дишаща за Пространство Орган?

Cabilock 2 елемента Колеж Подвесная Окото Вратата на Банята Домакински Сгъваема Хотел Мръсна Еластичността Спалня Спестявания

BGN 18.56

Наличност
На склад

Найлон, Стоманен ОбръчОкачени кошове за играчки : Идеалната количка за съхранение на някои дребни предмети и дрехи на дома.Кошница за съхранение на мръсни дрехи : Може да бъде окачен на стената, много суха и аккуратная, вие можете да я използвате с доверие.Подвесная окото чанта за дрехи : Тази количка за мръсно бельо подходящ за спални, бани и перални услуги.Висящи кошници за дрехи : Стенни конструкция без пирони, да се съхранява далеч от влажна земя.Висящи кутии-организаторите : Това е защитно покритие за околната среда, което е безопасно, може да се пере i. Списък на пакетите 2 x чанти за съхранение 2 x куки без пирони Особености -изящна изработка, снабдени с куки, без пирони, по-удобни чанти за бельо. -Вие също така можете да съхранявате любимите си неща, като вестници, книги, филц и топки в коша за бельо в банята. -Многофункционален дизайн, подходящ за съхранение на вещи от първа необходимост и сгъваема кошница за дрехи. -Размер : 30,00 X18,00 X40,00 см / 11,79 X7,07 X15 окото количка за бельо. -Той е изработен от материали и с носещата способност висящи кутии-организаторите. -Цвят : бял, сив Подвесная кошница за дрехи -Отслабнете трайно и да не пада, подходящи за използване като стенни кошници за мръсно бельо в банята. -Материал : найлон, стоманен обръч Стенни кошница за дрехи Информация за стоки, Висящи кошници за детски играчки, Тази кошница за съхранение може да се сгъва и може да се лесно сгъване и съхранение, когато не се използва, спестяване на място. дръж кошница за дрехи на стената или в пералнята, за да променят пространството на банята. окачен мрежест филтър за бельо, също така, могат да се използват както на открито, така и у дома.

Опции за продукта

Свързани продукти