.

.

Желейная Червило Flortte,Желейная Червило Florette, Желейная червило Flortte Приятно да се запознаем с Чу във формата На Сърце,Желейная червило Flortte First Kiss Love, (02)

Желейная Червило Flortte,Желейная Червило Florette, Желейная червило Flortte Приятно да се запознаем с Чу във формата На Сърце,Желейная

BGN 2.67

Наличност
На склад

[Flortte Jelly Lipstick] -Желейная червило Flortte Jelly Lipstick Всеки бар - Това е Символ на любов към тебе, Който Гладко се плъзга по устните и се усеща комфортноЖелейная червило Florette оставя Желеобразное, гладко послевкус, който овлажнява, не е лепкава. [Хидратация] - желейная червило florette за дълго хидратира устните, като ги съхранява дебели, гладки и меки, независимо от времето на годината.Освен предотвратяване на сухота, устойчив цвят не избледнява.Той подмладява и изсветлява матов цвят. [ГО ИЗПОЛЗВАЙТЕ, като КЛИКНЕТЕ два ПЪТИ ВЪРХУ НЕГО) - Паста за зъби е мека и не могат да бъдат възстановени след екстракция.Препоръчително е всеки път да кликнете върху нея 2-3 пъти.Този балсам, която ще промени цвета, придава на устните блясък, едновременно дълбоко хидратиращ и подхранващ тях само с няколко докосвания. [Желейная червило във формата на сърце] - Всеки бар - това е символ на любов към тебе, който гладко се плъзга по устните и доставя усещане за комфорт.Желейная червило Florette оставя желеобразное, гладко послевкус, който овлажнява, не е лепкава. [Подходяща за всеки повод] - Желейная червило Florrete Идеално място за събрания, офиси, отдих, срещи и т., Независимо дали сте начинаещ или гримьор, можете лесно да го. Параметри : Предназначение : Грим на устните Съдържание нето : 1,4 g Срок на годност : 3 години на Помещение включва : 1 * Желейная червило Flortte.

Опции за продукта

Purpose:
Lip Makeup
Net Content:
1.4g
Shelf life:
3 years
Package includes:
1 * Flortte Jelly Lipstick :

Свързани продукти