.

.

Завийте с дръжка за палеца FEICHAO M5 *18,5, Гаечен ключ L-тип 3,0, Подсилени с Винт за камера, Съвместими с аксесоари за спортна камера GoPro (3 бр червен цвят)

Завийте с дръжка за палеца FEICHAO M5 *18,5, Гаечен ключ L-тип 3,0, Подсилени с Винт за камера, Съвместими с аксесоари за спортна

BGN 2.00

Наличност
На склад

За укрепване на винт на камерата може да се използва ключ L-тип съвместим с Go Pro и други спортни камери.Метална дръжка, стяга без да причинява вреда на ръцете.Висококачествено анодное окисляването на пясъкоструйни обработка, комфортно усещане за ръце, устойчивост на цвета не се вижда, като да избледняват.Ръкохватката е изработена от авиационен алуминий сплав, която е по-гладко и по-износостойким. За усилване на винт на камерата може да се използва ключ L-тип. Съвместим с Go Pro и други спортни камери.Метална дръжка, стяга без да причинява вреда на ръцете.Висококачествено анодное окисляването на пясъкоструйни обработка, комфортно усещане за ръце, устойчивост на цвета не се вижда, като да избледняват.Ръкохватката е изработена от авиационен алуминий сплав, която е по-гладко и по-износостойким.Завийте с дръжка за палеца FEICHAO M5 * 18,5, гаечен ключ L-тип 3,0, подсилени с винт за камера, съвместими с аксесоари за спортна камера Go Pro Описание Материал : Алуминиева сплав Технология на обработка : Обработка с ЦПУ нето Тегло : 18 гр Цвят : черен / червен / син Обработка на повърхността : анодиране Сфера на приложение : Съвместим с Go Pro и други спортни камери.Характеристики : 1. Дръжката е изработена от авиационен алуминий сплав, която е здрав; 2. Висококачествено анодное окисляването на пясъкоструйни обработка, комфортно усещане в ръката, устойчивостта цвят не избледнява; 3. Метална дръжка, така че тя няма да навреди на ръцете; 4. Може да се засили, L-образен ключ.Продуктът включва : Гаечен ключ M5 * 18,5 с винт L-тип 3.

Опции за продукта

Свързани продукти