.

.

Дръжка за зареждане, Надежден Фиксиран led индикатор, тип C, Ефективен Притежателя игрален контролер, Дръжка за възпроизвеждане по време на зареждане за Лявата на Дя?

Дръжка за зареждане, Надежден Фиксиран led индикатор, тип C, Ефективен Притежателя игрален контролер, Дръжка за възпроизвеждане по време

BGN 50.56

Наличност
На склад

Лесен за работа : Ръкохватка за зареждане позволява на дръжката Joy Против лесно се вмъкват "" в дръжката, което го прави лесно поставяне, зареждане и извличанеЕргономичен дизайн за : Преносим ръкохватката за зареждане е с ергономичен дизайн, и си удобен за хващане.Дори ако ще се играе в продължение на дълго време, вашите ръце не ще се чувстват умора.Надеждно задържане на : дръжка за зареждане на геймпада надеждно предпазва вашия геймпад for Joycon на място с помощта на надежден заключване, които не выскользнет дори и при силен натиск.Играйте по време на зареждане : Дръжка за зареждане на контролера поддържа възпроизвеждане на игри по време на зареждане, което ви позволява да играете игри без прекъсване.Практичен дизайн : Малка и преносима писалка притежател контролер за зареждане позволява да се избегнат ненужни драскотини при връчване на свързване и го изключвате хост. Лесен за работа : Ръкохватка за зареждане позволява на дръжката Joy Против лесно се вмъкват "" в дръжката, което го прави лесно поставяне, зареждане и извличане. Ергономичен дизайн : Преносима писалка за зареждане е с ергономичен дизайн, си удобен за хващане.Дори ако ще се играе в продължение на дълго време, вашите ръце не ще се чувстват умора. Надеждно задържане на : дръжка за зареждане на геймпада държи здраво геймпад for Joycon на място с помощта на надежден заключване, които не выскользнет дори и при силен натиск. Играйте по време на зареждане : дръжка за зареждане на контролера поддържа възпроизвеждане на игри по време на зареждане, което ви позволява да играете игри без прекъсване. Практичен дизайн : малка и преносима писалка за притежателя на контролер за зареждане позволява да се избегнат ненужни драскотини при връчване на включване и изключване на хост.Параметри : Тип на продукта : зарядно устройство ще захранване дръжка Материал : ABS Модел : AL-ns2068 Интерфейс за зареждане : Тип C преобразуване Ефективност : 80% Отнася : за геймпада Joy Против Осъществяване Списък : 1 х зарядно устройство ще захранване на писалка 1 х кабел за данни.

Опции за продукта

Item Type:
Charging Grip
Material:
ABS
Model:
AL-NS2068
Charging Interface:
Type C
Conversion Efficiency:
80%
Applicable:
for Joy Con Gamepad
Package List:
1 x Charging Grip1 x Data Cable:

Свързани продукти