.

.

Flonxdwoj 2 бр. Ясла за Гълъби-Гълъб, Пиле Пъдпъдъци Птица Папагал Паун Фидер с Птици Кормушкой за Гълъби Аксесоари за Гълъби (16 инча/40 см.)

Flonxdwoj 2 бр. Ясла за Гълъби-Гълъб, Пиле Пъдпъдъци Птица Папагал Паун Фидер с Птици Кормушкой за Гълъби Аксесоари за Гълъби (16

BGN 9.33

Наличност
На склад

2 бр ясла за малки животни за гълъби, здрава и трайна, с дизайн на добър размер, удобен за малки и средни по размер птици, като гълъби, пилета, патета, пъдпъдъци. 2 елемента Ясла за малки животни за гълъби има общо 4/8 дупки, с помощта на които могат да бъдат хранени осем птици едновременно, без да се бори.Направете така, че птиците е по-лесно да се хранят. ясла за малки животни за гълъби е отворена конструкция, а капакът на купата е напълно отворена, което не само допринася за добавянето на храна, но и лесен за почистване, осигуряване на чистота на храната. ясла за малки животни за гълъби е направена от висококачествен материал с висока якост, който е трайна, не старее и не се страхува от вятър и слънце.Можете да го поставите на открито или в помещение, което е удобен и издръжлив. Ясла за малки животни за гълъби 2 елемента се доставя в разглобено форма и трябва да бъдат събрани от себе си.Това е много просто.А за гълъби по 2 опаковки на всяка партида.

Опции за продукта

Свързани продукти