.

.

Четка за домашни любимци NC Четка За Домашни Любимци Четка За Котешка Козина с Четка За Котешка Козина, Гребен За Отстраняване на Козината на Домашни Кучета, Четка З?

Четка за домашни любимци NC Четка За Домашни Любимци Четка За Котешка Козина с Четка За Котешка Козина, Гребен За Отстраняване на Козината

BGN 0.33

Наличност
На склад

◆ Двойна грижа - първо използвайте повърхност на зъба, за да премахнете устойчиви зъбни накладки или сплъстена косаТя е много подходяща като четки или гребени за епилация.Използвайте 11 повърхности на зъба за премахване на възли и пърхот. ◆ Безопасно изваждайте четка за коса-кръгли външни туристи нашата четка за домашни любимци нежно масажира кожата домашен любимец, предотвратяване на нейните белези или скъсване.Това е много безопасно.Остри вътрешни туристи нежно почиства и най-упоритите набези, възли и сплъстена коса. ◆ Удобна възглавница-лесно нескользящая гумена дръжка, която удобно да поддържат добра стабилност, ще ви помогне бързо да завършите дневния разресването, зъбите са от неръждаема стомана, защитен от ръжда, за да можете лесно да изтриете косата си с четка, трайно и лесно миещи се. ◆ Ефективно средство за обезкосмяване-Тези долни наклона могат леко изтриване на свобода косата и да се намали броят на косата, разпръснати в стаята.Това е идеалното решение за вашия домашен любимец със средни и длинношерстной коса. ◆ Редовно разресването —Редовно разресването помага за премахване на чужеродную козина от домашни любимци, осигурява комфорт домашни любимци, намалява загубата на козината на домашни любимци и подобрява чистотата в къщата.Подходяща за употреба само при суха кожа.Място на произход : CN (Място на произход) материал : Пластиктип : котка, dog Cat четка : котешка расческапримечание : 1. Преход : 1 cm = 10 mm = 0,39 дюйма2. Поради ръчно измерване, моля, се допуска отклонение 0-1 виж Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да започне наддаване. Поради разликата на различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Опции за продукта

Свързани продукти