.

.

1 БР. Ковбойская Шапка за домашни любимци, Шапка, Костюм за Кучета, Шапка за Cosplay, Домашни Любимци с Регулируема Еластична Лента за Аксесоари за домашни любимци (Чере?

1 БР. Ковбойская Шапка за домашни любимци, Шапка, Костюм за Кучета, Шапка за Cosplay, Домашни Любимци с Регулируема Еластична Лента

BGN 1.67

Наличност
На склад

[Здрав материал] Ковбойская шапка за домашни любимци е изработена от полиестерни влакна, който е здрав, лесно и удобно в чорап [Широко използван] Идеален за домашни котки или кучета като ежедневни дрехи, подпори за фотография или дрехи да се изяви.Той е подходящ също и за западните клубове, домашни любимци, празнични подпори, рождени дни, карнавали, ролеви партита, подпори за ролеви игри и т. [Регулируем дизайн] Ковбойская шапка е регламентирана дъвка и фиксирующую ключалката, което улеснява изработване на шапки, което я прави устойчива и не позволява лесно да се падне. [Избор на подаръци за домашни любимци] Популярни шапки за домашни любимци ще придадат на мода и комфорт на вашите котки и кучета.Те ще станат чудесен подарък за вашия домашен любимец или друг домашен любимец, преподнеся на вашия домашен любимец изненада. [Качествено обслужване] Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим качествени услуги. [Здрав материал] Ковбойская шапка за домашни любимци е изработена от полиестерни влакна, който е здрав, лесно и удобно в чорап. [Широко използван] Идеален за домашни котки или кучета като ежедневни дрехи, подпори за фотография или дрехи да се изяви.Той е подходящ също и за западните клубове, домашни любимци, празнични подпори, рождени дни, карнавали, ролеви партита, подпори за ролеви игри и т. [Регулируем дизайн] Ковбойская шапка е регламентирана дъвка и фиксирующую ключалката, което улеснява изработване на шапки, което я прави устойчива и не позволява лесно да се падне. [Избор на подаръци за домашни любимци] Популярни шапки за домашни любимци ще придадат на мода и комфорт на вашите котки и кучета.Те ще станат чудесен подарък за вашия домашен любимец или друг домашен любимец, преподнеся на вашия домашен любимец изненада. [Качествено обслужване] Ако имате някакви въпроси относно продукта, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви предоставим качествени услуги.

Опции за продукта

Свързани продукти