.

.

Дръжки за греда от алуминиева сплав SEVEN SPARTA 2 В пакет, Съвместими с Ford Bronco 2021 + Предната седалка 2/4 Врати, Дръжка за захващане на Аксесоари за интериора на Ford Bronco (на Пр?

Дръжки за греда от алуминиева сплав SEVEN SPARTA 2 В пакет, Съвместими с Ford Bronco 2021 + Предната седалка 2/4 Врати, Дръжка за захващане

BGN 26.40

Наличност
На склад

【Съвместимост】е Съвместим с Ford Bronco 2021 2022 2023 Предната седалка 2/4 вратиНе е подходящ за задната седалка и Bronco sport. 【Здрава алуминиева сплав】 е Изработен от коррозионностойкого и солидна алуминиева сплав и е достатъчно здрав, за да издържи цялата си тежест.Нескользящие гумени облицовки за дръжките осигуряват солиден комфорт. 【Е Предназначен за офроуд】 Той осигурява така необходимия парапет за пътника и водача при движение по неравен терен или без врати.И той се определя в страна, така че никога да не пречи на лицето и възглавницата за сигурност, а също така помага при влизане и излизане. 【Стилен, но при този приятен на допир Bronco】 Сверхпрочная конструкция от черна сплав отлично се съчетава с твърд стил на вашия Bronco за оф-роуд каране.Той има стилен външен вид и здрава ръкохватка, която придава на вашите Bronco голямо качество и изключителност. 【Лесна инсталация】 Използвайте оригинални автомобилни болтове, за да го повали, не е нужно да се свали покрива, не трябва да пробия.Той е стабилен и не се разбърква, след инсталацията.

Опции за продукта

Свързани продукти