.

.

Парапет LUOFDCLDDD, Парапет за баня 23,6 инча, Нескользящий Скоба за Парапета, за да Тоалетни за възрастни Хора, Асистент за баня, Стенен монтаж Парапет за Баня с outrigger Опор?

Парапет LUOFDCLDDD, Парапет за баня 23,6 инча, Нескользящий Скоба за Парапета, за да Тоалетни за възрастни Хора, Асистент

BGN 5.16

Наличност
На склад

(Здрав и издръжлив парапет за домашни бани) е Изработен от антикорозионна, гарантираща качество и дълготрайност, тръби от неръждаема стомана Ергономична форма, носеща способност на Пг, изискан и елегантен, не е лесно ръждясва (Дизайн на човека за домашна баня) : в съответствие с дизайн на човешката ръка, е подходящ за различни групи от хора, по-удобно захващане, без ръце, процесът на огледално полиране на повърхността, по-здрав.Този парапет за вана могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, килера; по стълбата маршове, в пералнята или на всяко друго място в дома Си, където е необходимо, защитно копие. Антикоррозийное покритие с висока устойчивост на окисляване.Останете винаги Нови за всякакви Екстремни условия.Този парапет е направена в настенном изпълнение, отличава се с прост и стилен дизайн спестява място. (Здрав и издръжлив парапет за домашни бани) е Изработен от антикорозионна, гарантираща качество и дълготрайност, тръби от неръждаема стомана Ергономична форма, носеща способност на Пг, изискан и елегантен, не е лесно ръждясва. (Дизайн на човека за домашна баня) : в съответствие с дизайн на човешката ръка, е подходящ за различни групи от хора, по-удобно захващане, без ръце, процесът на огледално полиране на повърхността, по-здрав.Този парапет за вана могат да бъдат монтирани в банята, кухнята, килера; по стълбата маршове, в пералнята или на всяко друго място в дома Си, където е необходимо, защитно копие. Антикоррозийное покритие с висока устойчивост на окисляване.Останете винаги Нови за всякакви Екстремни условия.Този парапет е направена в настенном изпълнение, отличава се с прост и стилен дизайн спестява място.Вашето удовлетворение е нашата Най-голяма амбиция.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Функция : Това осигурява надеждно сцепление при влизане във вана или душ-кабина и изхода от нея.Просто се уверете, че е инсталиран правилно, Използвайте парапети в кухнята, по стълбите, в банята или в пералня за допълнителна защита от падане Парапет осигурява лост, подкрепа и придава на Вашата баня декоративен вид. декоративна капачка, прикрива винтове.Нашата цел - да дадем своя принос за по-възрастни хора и хора с ограничена подвижност с помощта на Понятието Грижа, Всеотдайност и Професионализъм.

Опции за продукта

Home Bath Grab Bar Material:
Stainless Steel
Home Bath Grab Bar Size:
60Cm , 75Cm
Home Bath Grab Bar Package Included:
1 Piece Pack
Home Bath Grab Bar Color:
White
Home Bath Grab Bar Use:
Urinal, Bathrooms, Toilet, Washstand,Kitchen
at the Same Time, Our Products Are Equipped with Advanced Quality Inspection Instruments to Ensure That Every Barrier-Free Product Meets the Requirements of Customers and Has Passed the Strict Inspection by the National Inspection Agency to Ensure That Your Products Can Accompany You for 20 Years under Normal Use. Time!:
Nothing is Going to Stop You But :

Свързани продукти