.

.

NORJIN 50 Бр 36-Инчови Дълги Връзки, с цип Тежкотоварни Найлонови Кабелни Връзки с Якост на опън 132 паунда Самоблокирующиеся Промишлени Трайни Кабелни Превръзки за пром?

NORJIN 50 Бр 36-Инчови Дълги Връзки, с цип Тежкотоварни Найлонови Кабелни Връзки с Якост на опън 132 паунда Самоблокирующиеся

BGN 2.33

Наличност
На склад

【Висококачествени кабелни превръзки】 Големи връзки, с цип, изработени от нейлонового материал, устойчив на корозия и с добра изолацияякост на опън промишлен клас, уверява, че черните кабелни превръзки-с цип подходяща за най-широк спектър от приложения и може да реши голяма част от задачите на открито. 【Устойчивост на топлина и устойчивост на uv】 Работна температура застежек-етикети за тежки условия на работа : от -40° С до 185°C. Черни кабелни превръзки са безопасни за използване, дори и ако те от време на време случайно се нагряват или изстине.Подходяща за зимния или летния използване на закрито и на открито. 【Самостоятелно блокиране на дизайн】 самостоятелно блокиране на дизайн, обков, трайни трайни мощен замък, заоблени ръбове за удобство на лечение и предотвратяване на довършителни. 【Лесна употреба】 Просто проденьте съвет през отвора и извадете го до желаната точка.От там зъбни крива вътре завършва самостоятелно блокиране на процеса. 【Широко приложение】 Нашите здрави найлонови кабелни връзки са идеални за употреба в сурови условия.Може да се използва за връзване на кабели, растения, опаковки и т. Това е чудесен инструмент за дома, офиса, градината и работилница. 【Висококачествени кабелни превръзки】 Големи връзки, с цип, изработени от нейлонового материал, устойчив на корозия и с добра изолация.якост на опън промишлен клас, уверява, че черните кабелни превръзки-с цип подходяща за най-широк спектър от приложения и може да реши голяма част от задачите на открито. 【Устойчивост на топлина и устойчивост на uv】 Работна температура застежек-етикети за тежки условия на работа : от -40° С до 185°C. Черни кабелни превръзки са безопасни за използване, дори и ако те от време на време случайно се нагряват или изстине.Подходяща за зимния или летния използване на закрито и на открито. 【Самостоятелно блокиране на дизайн】 самостоятелно блокиране на дизайн, обков, трайни трайни мощен замък, заоблени ръбове за удобство на лечение и предотвратяване на довършителни. 【Лесна употреба】 Просто проденьте съвет през отвора и извадете го до желаната точка.От там зъбни крива вътре завършва самостоятелно блокиране на процеса. 【Широко приложение】 Нашите здрави найлонови кабелни връзки са идеални за употреба в сурови условия.

Опции за продукта

50pcs black cable ties,length:
36”/920mm,width
3.Self-locking Fastener Design, Strong durable powerful lock, easy handling and prevent snagging in tight.:
4.Large nylon cable zip ties can be used indoors and outdoors,very suitable for home, garage, office, vegetable garden, travel, workshop, machinery and other fixed products. :

Свързани продукти