.

.

plplaaoo Нещастници за бебета, Издънка във формата на Раци с основа под формата на вендузи, Силиконови плочи за деца, Силиконови Разделени с Табели с вендузата за повеч?

plplaaoo Нещастници за бебета, Издънка във формата на Раци с основа под формата на вендузи, Силиконови плочи за деца, Силиконови

BGN 6.30

Наличност
На склад

【Мек силиконов гелевый материал】 Смукателна плоча е изработена от мек силиконов материал, който е с висока плътност и силна еластичност и не се деформират при всеки вытягиванииХранително-вкусовата силиконов материал, полезен и безопасен, никакви пълнители или вредни вещества да не попадат в храната на вашето дете, можете да го използвате с доверие. 【Форма на рак】 Тази детска присоску обичат децата от всички възрасти, скъпа форма на рак доставя удоволствие по време на хранене, както и атрактивни цветни кубчета допринасят за развитието на зрението на вашето дете. 【3 Секции】Чиния за бебешка храна е разделена на 3 части за балансиран режим на хранене, а край нея-дълбоко и закръглено тяло, което ви позволява лесно да зачерпывать, не сталкивая храни с чинии и без да се смесва с други продукти на чинията.Чудесно за придирчиви консуматори, които не обичат да се докоснат до храната. 【Лесна употреба】 Издънка идеален размер за порции за деца.Дайте на децата си, които са готови да се хранят самостоятелно, възможност да се упражнявате в това умения, не облажавшись и без да се притеснявате за това, че майка подавится тях по пътя. 【Основата на присоске】 Издънка за деца са проектирани с трайни основание на присоске, който не се плъзга и не опрокинется при използване.Повече никакви чинии с храна, опрокинутых или изхвърлените от столче за хранене за хранене!Отличен за най-малките, които се учат сами да се хранят.

Опции за продукта

Свързани продукти