.

.

Дишайте свободно! ШИРОКАТА Маска AirPro, Акумулаторна батерия Респиратор за пречистване на въздуха с HEPA-филтър за многократна употреба, Преносим, Осигуряваща приток ?

Дишайте свободно! ШИРОКАТА Маска AirPro, Акумулаторна батерия Респиратор за пречистване на въздуха с HEPA-филтър за многократна употреба,

BGN 0.67

Наличност
На склад

☀ FDA Регистрирани по регистрационным номер : 3016821211 и номер на Собственика-оператор : 10065035 ☀ Високоефективен HEPA филтър H13, филтрира ФПЧ2,5 в 99,9%.Филтър трябва да се заменят на всеки 500 часа (около 2 месеца на 8-часова смяна на M-F). ☀ Дишайте свободно!Положителен състав на въздуха, кажете сбогом на asphyxiants чувства.Да бъде най-удобно е човек с ШИРОКА маска Air Pro. ☀ ТРЕХСКОРОСТНОЕ РЕГУЛИРУЕМО управление на по-високо ниво на 2,35 CFM за физически труд и спорт, средно ниво на 1,77 CFM и ниско ниво на 1,18 CFM за ежедневна употреба.Непрекъснат поток от свеж въздух се насочва към маската, облекчава усещането за задуха в обикновените маски.Идеален за лице възрастни : Удобен триизмерна маска от нетъкан текстил, на външния контур на която плътно прилепнала към лицето, като предотвратява попадането на външния въздух, и го прави всеки дъх чист и свеж.Регулируеми щипки за нос. ☀ Всъщност по-икономично! Еквивалент на 0,77 долар на ден, след 4-месечна употреба плюс безценен опит "Дыши свободно".Колкото по-дълго той се използва, толкова по-икономично той се оказва в сравнение с обикновените маски.Висококачествен филтър H13 HEPA, здрав сгъваем и каркасный, разстояние между ъглите на 3 мм и точно позициониране на лазера може да се използва в продължение на 500 часа с последваща замяна;.Ниска разходите за потребление на филтри, по 2 цента на час, на разположение за това, че всеки да може да диша свеж въздух;.Лесно се заменя в рамките на 10 секунди.Могат да бъдат комбинирани с филтри с активен въглен (опция) за усвояване на опасен газ.Използването на аксиални вентилатор за увеличаване на обема на въздуха;.Положителен Чист . 3-Степенна корекция на нивата за различни случаи, най-Високата скорост за физически труд и спорт, Средна и ниска скорост за ежедневна употреба;. 4 Индикатор син цвят, показващ нивото на заряд на батерията.Поставете пластмасово съединение маска след маска от вътрешната страна на маската;.Свързване на въздушната тръбичка към сместа маска с външната страна на маската;.

Опции за продукта

Свързани продукти