.

.

Тежки Стойки, за пръчки за кабинет, 4 опаковки, Стенни Рафт за шкаф и закачалка за пръти, Поддържаща Скоба за рафтове 11 x 9,5 инча с плетене на една кука, Бял с Винтове, Н?

Тежки Стойки, за пръчки за кабинет, 4 опаковки, Стенни Рафт за шкаф и закачалка за пръти, Поддържаща Скоба за рафтове 11 x

BGN 14.99

Наличност
На склад

?Анкерни скоби за полюсите са изработени от неръждаема стомана, включва в себе си части за подкрепа на прът, така и рафтовете, са с бяла тапицерия, трайни и са предназначени за продължителна употреба ?Стълбовете за арматура L-образна форма, побира до 500 паунда за чифт.Основната стенни полк и основните стойки, изпълнени по триъгълна конструкция, осигуряват добра стабилност. ?поддържаща скоба за прът 11 "x 9,5" идва с крепежни винтове, така че инсталацията не се извършва бързо и лесно.Пратката включва 4 опаковане. скоби за закрепване на тръбата, всеки скоба, с 4 бр. ?Плаващи скоби, използвани за рафтове в килера и скоба за тръбата, помагат да се създаде повече пространство на стената, за съхранение или за демонстрации във всяка стая.Подходящ за малки помещения и ги прави по-ароматно, съвместим с дърво, пластмаса и метал. ?Декоративен скоба може да се използват в кухнята, в гаражи, мазета, складови помещения, магазини, офиси и фабрики.Идеален за една етажерка, вагонки, изложбен щанд, елегантен модел добавя нотка на декоративен стил.Тежки стойки, за пръчки за кабинет, 4 опаковки, Стенни рафт за шкаф и закачалка за пръти, Поддържаща скоба за рафтове 11 x 9,5 инча с плетене на една кука, бял с винтове, домашно оборудване.

Опции за продукта

Свързани продукти