.

.

Захранващ кабел CENTROPOWER dc 12v 5A Свещи Штекерные Конектори за камери за Видеонаблюдение Съединители на адаптера на захранване с косичкой (5.5 mm x 2,1 мм, 10 чифта)

Захранващ кабел CENTROPOWER dc 12v 5A Свещи Штекерные Конектори за камери за Видеонаблюдение Съединители на адаптера на захранване

BGN 29.15

Наличност
На склад

? Мощност на зареждане 12 v захранващ кабел dc 5,5x2,1mm конектори 10 * мъжки и 10 * женски конектор кабел за постоянен ток ? Покрити с предварително луженой мед, лесно свариваемый и инсталиране, надеждна връзка и бърз трансфер на файлове. ?Осигурява лесно и безопасно домашно решение за свързване към мрежата за постоянен ток, работи с адаптер на захранване или захранване. ?Е съвместим с всички системи камери за видеонаблюдение ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ и други устройства за постоянен ток с напрежение от 2.1 * 5,5 мм, като частично осветление или led лента. ? Моля, потърсете на продавача CENTROPOWER за покупка, в противен случай той не носи отговорност за проблеми с качеството на продукцията. 10 x Женски захранващ кабел за постоянен ток с косичкой. 10 x Штекерный захранващ кабел за постоянен ток с косичкой.Каква е дължината на проводника?.Отговор : Дължина-тел е 9,5 инча. Гъвкав и издръжлив.С нов огън, устойчиви / защищающим от слънцето / антиоксидант / антивозрастным PVC-пластмаса, който е гъвкав и издръжлив.Лесна инсталация.Лесно сваривается и монтира, тъй като краищата на косичек захранване dc предварително залужены, което ги прави много лесни за запояване.Също така има два проводника на други червено-черни мембрани на кабели, сочещи на поляритета.Просто решение за захранване на постоянен ток, съвместим с всички системи за видеонаблюдение и други устройства за постоянен ток 2,1 *5,5 мм, като частично осветление или led лента.Цвят : Черен или черно-червен.Конектор : 5,5*2,1 mm. изолатор Материал : PVC.Материал диригент : Мед.Лесна инсталация : Двойка мъжки и женски опашка заедно и спаяйте един чифт кабели заедно.Переформованные конектори и захранване dc осигуряват много по-солидна окончателния монтаж за вас.Бърз, лесен и универсална връзка за няколко вида системи за видеонаблюдение и други промишлени устройства Здрава конструкция.Отлично работят като съединители за led ленти, система от камери за видеонаблюдение.

Опции за продукта

Свързани продукти