.

.

Изберете DC220V 10A Плунжерный Незабавен крайния изключвател 1NC + 1NO за Отвора на Прекъсвач на 3D принтер с ЦПУ, JLXK1-311, 1 бр.

Изберете DC220V 10A Плунжерный Незабавен крайния изключвател 1NC + 1NO за Отвора на Прекъсвач на 3D принтер с ЦПУ, JLXK1-311,

BGN 1.00

Наличност
На склад

【Параметър】 - Модел на продукта : JLXK1-311; Материал на корпуса : алуминиева сплав; Номинален ток / напрежение : AC380 V, DC220 V 【Материал】 Превключвател е изработен от алуминиева сплав и интензивно пластмасов корпус с твърда и много твърда конструкция. 【Характеристики】 - крайния изключвател съдържа 30% от контакти от сребро месинг и е лесен за свързване конструкция, която прави кабели по-удобно, а работата на стабилна и надеждна. 【Предимство】 - висок Клас вграден основен прекъсвач с добра электропроводностью притежава предимствата на износоустойчивост, устойчивост на топлина и устойчивост на окисляване. 【Прилагането на】 - Този миг крайния изключвател е подходяща за принтери, 3 D-принтери, ограничителей, маршрутизатор с ЦПУ, автоматични прекъсвачи, кухня осветление, гаражни врати, ключове за управление на врати, ключове на вратите на гардероба.Незабавен крайния изключвател Fielect Технически характеристики : Марка : Fielect Product модел : JLXK1-311 Материал на корпуса : алуминиева сплав Номинален ток /напрежение : AC380 V, dc220 Описание на продукта : 1.Двухконтурный крайния изключвател вграден механизъм с двоен тръстика, способни да издържат на някаква пране, удари и вибрации, стабилна работа, по-високи ПРОДЪЛЖЕНИЯ. Крайния изключвател може да се използва широко в различни машини за контрол на позицията на движещи се части на машината, както и за управление на веригата и спомагателни вериги, за защита на границата на терминала. Крайния изключвател със сребърни пръстени, контакти може да увеличи честотата на използване на проводник, засилване на ефекта на контакт и подобряване на работата на диригента.Съдържание на опаковката : 1 бр. x Незабавен крайния изключвател Забележка : 1. Размери на продукта се измерват ръчно, моля се допуска малки грешки, благодаря ви за вашето разбиране. Действително продукт и цвят на продукта, показан на снимката може леко да се различават от действителния продукт, моля, обърнете се към самия продукт.

Опции за продукта

Свързани продукти