.

.

Бейзболни шапки възстановяване на предишното положение за мъже и жени - Класически Однотонная бейзболна шапка в стил хип-хоп или два цвята бейзболна шапка-Шапка с ?

Бейзболни шапки възстановяване на предишното положение за мъже и жени - Класически Однотонная бейзболна шапка в стил хип-хоп или два цвята

BGN 5.20

Наличност
На склад

100% Памук Закопчалката на бутон.Само ръчно пране. [Подаръци за майките] : Тази реколта потертая бейзболна шапка с бродерия на мама мечка - това и сладки шапки, и много подаръци за майките, за жените-майки, тази шапка мама мечка и може да се използва като подарък за рожден ден, празници, деня на благодарността, коледа, Коледни подаръци, подаръци за Нова година, подаръци за Деня на майката или ежедневни дрехи. ? [Ретро выстиранный стил стрес] : бейзболна шапка класически стил е изпълнена в ретро выстиранном стил стрес.Това остава модерен за всички поводи.Обикновен дизайн гарантира, че капачката е подходящ за всеки стил дрехи, което ви позволява да се чувстват модерни и уверени в ежедневния живот и пътуване. ? [Многофункционалност] : носете тази шапка мама мечка на всички дейности на открито, за да защитите кожата си от вредните ултравиолетови лъчи и да предпазите косата си от лицето и очите.Подходящ за по-спортни сцени, например, също е много добър за фитнес, къмпинг, плаж, крак туризъм, голф, бейзбол и всички други видове дейности на открито. ? [Качествен материал] : бейзболна шапка е направена от висококачествен 100% futon деним, който пропуска въздуха и удобно по време на продължителни спортни занимания. ? Универсален размер : за жени и юноши-регулируеми куки и облегалката са подходящи за повечето размери на главата.

Опции за продукта

Свързани продукти