.

.

npkgvia Highlight Дръжка Пръчка за сенки За очи Перлен Грим на очите Лежи на копринени буби Мързеливи Хора Не е Лесно Головокружительная Земята Пръчка за сенки за очи очна ?

npkgvia Highlight Дръжка Пръчка за сенки За очи Перлен Грим на очите Лежи на копринени буби Мързеливи Хора Не е Лесно Головокружительная

BGN 11.26

Наличност
На склад

❤ Се ДЪРЖИ по цял ден : Този молив за сенки е достатъчно за целия ден, така че можете да го носите на работа, на фитнес или на парти, без да се притеснявате за това, че той помнется тече, размажется или выцвететТова е Перфектният молив за сенки с дълготраен ефект през целия ден. ❤ БЪРЗ ГРИМ : Нанесете цвета с помощта на апликатора, след това плъзнете пръчка за сенки пряко век.Използвайте вграден апликатор или растушевывайте пръстите си, Преди да се приложи формула.За постигане на най-добри резултати, Преди употреба нанесете върху Апликатора на Боя. ❤ Естествен грим : Този молив за сенки за очи за тези, които имат чувствителна кожа, гладка като коприна, чудесно за даване на форма, перушина и разделителна способност, с неброским оттенък, който се крие своя естествен грим, за да се придаде по-млад и красив вид!Идеалният подарък за жени. ❤ Пръчка за сенки 12 ЦВЯТА : Пръчки за сенки с високо съдържание на сенки за създаване на резултатно грим от топла до студена цветове, от елегантния розов до сексуално кафява, от първокласна сиво до шампанско, можете да използвате за създаване на блестящ и метални грим.А пръчки за сенки ще създадат най-подходящия начин, за да си различни стилове на обличане и случаи. ❤ ВОДОУСТОЙЧИВ И : Тази водоустойчив пудровая пръчка за сенки за очи с формула Eyeshadow Stick Лесно се плъзга по века, след това изсъхва, образувайки водостойкую захар, против бръчки, която подчертава грима на няколко очите. 20 Цвята Пръчка за сенки Цветовете на дъгата Земи с висока пигментация, устойчиви водоустойчиви сенки за очи, пръчка за молив за очи, очна линия, Lady Highlight дръжка, пръчка за сенки за очи, перлен грим за очи, спящия копринени буби, мързеливи хора, лесно завъртете го на главата си, пръчка за сенки за очи Материал : пластмаса Цвят : както е показано на картинката, за разликата между различните монитори образ може да има малка разлика в цвета. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да поръчате, благодаря!)Тегло на опаковката : 30 грама опаковка Размер : 13x2,5x1,4 см, (Моля да се допуска грешка в 1-3 мм от ръчно измерване.

Опции за продукта

Свързани продукти