.

.

Титуляр телефон FAVOMOTO Притежателя на телефона, Авто 1БР Определяне на Автомобилния телефон На Присоске Таблото на Телефона на Предното Стъкло на Телефонна Часова М?

Титуляр телефон FAVOMOTO Притежателя на телефона, Авто 1БР Определяне на Автомобилния телефон На Присоске Таблото на Телефона на Предното

BGN 48.40

Наличност
На склад

Все още загрижени за проблемите с навигацията в колата? И така, нашият засмукване титуляр за телефон са внимателно подготвени за вас.Голямо всасывающее основата не му позволява лесно отвалиться и лесно да се установи.Не е нужно да се притеснявате за проблеми с използваемостта и влиянието на шофиране.Изберете нещо за себе си.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Все още загрижени за проблемите с навигацията в колата?. И така, нашият засмукване титуляр за телефон са внимателно подготвени за вас.Голямо всасывающее основата не му позволява лесно отвалиться и лесно да се установи.Не е нужно да се притеснявате за проблеми с използваемостта и влиянието на шофиране.Изберете нещо за себе си.Изработен е от висококачествен материал, здрав и практичен за по-дълга употреба.Характеристики Материал : ABS. Пратката включва 1 x щипка за мобилен телефон.

Опции за продукта

Свързани продукти