.

.

Amosfun 9 бр. Дървени Коледно Дърво Детски Инструменти за Начало Декор Коледен Декор Непълни Коледни Елхи Малки Дървени Коледни Елхи, за да проверите за Бродерия Дърве?

Amosfun 9 бр. Дървени Коледно Дърво Детски Инструменти за Начало Декор Коледен Декор Непълни Коледни Елхи Малки Дървени Коледни

BGN 6.15

Наличност
На склад

НЕЗАКОНЧЕННАЯ дървена коледно дърво - лесно Може да се помогне на детето да мине скучно време и да се забавлявате със собствените си ръцеПРЕДМЕТИ за дома - Те са изработени от меки дървесни материали, които са безопасни за деца.Кукли с дървени колчета-изящна изработка, страхотна текстура, гладка и комфортна на допир и трайно качество.Изделия от дърво със собствените си ръце-креативен дизайн с празни външния вид помага на децата сами да рисува и да рисуват графити, които могат да им донесат повече удоволствие.Дървен клин за коледни елхи - многоцелеви, това е не само забавни детски играчки, декоративни изделия, украса за дома, но и за коледни подаръци.Пратката включва 9 × Непълни дървени декорации за Коледната елха Особености -Материал : Дърво декоративно подвесное -Размер : 7,00 X4,20 X4,20 см/2,75 X1,65 X1 подарък. -Цвят : светло-жълти форми за дърво - са Изработени от дървени материали, безопасни и нежни, това е удобен и издръжлив декор за дома. - Креативен дизайн на външния вид на blank ще помогне на децата сами да рисува и да рисуват графити, които могат да им донесат повече удоволствие от декоративни висящи бижута. - Можете да дадете на тези празни коледни елхи със собствените си ръце своите деца, и те ще бъдат много щастливи, декориране на коледни елхи. - Изработени с отлична изработка, те са гладки и удобни за докосване, което ги прави по-безопасни за деца, при използване на 3 D-клечки за коледната елха. -Това е не само забавни играчки за деца, направени от техните ръце, но и практични и украса за коледни играчки за малки момиченца.Описание на продукта Дървени инструменти за деца със собствените си ръце и Вашите малки момчета и момичета ще се радвам да получите тези продукти като подарък за рождения ден.декоративни висящи орнаменти Тези коледни елхи, изработени от висококачествен материал, който ще ви помогне да украсяват вашия работен плот.Инструменти DIY Са идеални за дом, магазин или офис и още много други.

Опции за продукта

Свързани продукти