.

.

Дръжка за вежди Jomaws, Дръжка за вежди Jomaws, Водоустойчив Молив За вежди Jomaws За жени, 4-Точков Молив За Вежди, с Водоустойчив Молив за вежди с 4 микро-вилочными топчета (с?

Дръжка за вежди Jomaws, Дръжка за вежди Jomaws, Водоустойчив Молив За вежди Jomaws За жени, 4-Точков Молив За Вежди, с Водоустойчив Молив

BGN 1.67

Наличност
На склад

[Дръжка за вежди Jomaws] - Създаване на гъсти, естествено изглеждащи вежди с леки, подобни на косъмчета нотки с помощта на този прецизен молив за вежди с 4 топчета [Издръжлив]- Изработени от естествени материали, устойчиви на петна, се пази 24 часа, не се притеснявай за пот и дъждовни дни. [Лесна за употреба]- Можете да лесно да се създадат идеални вежди с помощта на тази 4-хлътва дръжки за вежди и да спестят своето време.Леко очертайте контура на веждите дръжка и продължавайте да рисувате последната стъпка по формата на веждите, за да създаде ярки и естествени вежди. [Лъскав] - Молив за вежди излезе плавно, без закъснение.На тях можете да рисувате на ред 4, когато той е плосък и една линия, когато той е с долно оттичане.Тя има ярки цветове и разнообразни, за грим. [Лесно премахване] - Този молив за вежди лесно да се отстранява и да се изтрият.Не търкайте вежди твърде силно.Лесно се отстранява с помощта на средства за отстраняване на грим, средства за измиване или масла, без да оставят следи.Характеристики : 1. Можете лесно да бровях направления, подобно на косата, създавайки вид на естествено пълни с веждите. Четка с четири топчета нежни за кожата высокопигментированного цветове осигуряват ярки, реалистични петна, подобни на градушка.Параметри: Съдържание нето : 5 мл Цвят : 5 нюанси на Помещение включва : 1/5 бр. x дръжка за вежди Jomaws Забележка : 1. Поради ръчно измерване се допуска разликата в 1-5 г/1-2 виж 2. Поради различни екрани и на различно осветяване на изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.Благодарим ви за разбирането.

Опции за продукта

Свързани продукти