.

.

Тава за съхранение на Yardwe, нощно Шкафче, Тава за Домашен интериор, Маса, Topper, Тава за съхранение на Закуски, Околовръстен Притежателя, Статуетка, Чиния, Тава за Камер?

Тава за съхранение на Yardwe, нощно Шкафче, Тава за Домашен интериор, Маса, Topper, Тава за съхранение на Закуски, Околовръстен

BGN 20.53

Наличност
На склад

Поставка за обеци : Тази декоративна поставка може да служи на тавата за съхранение на ключове, закуски, бижута, а също и чудесен декор на масатаПоставка за демонстрация на бижута : Материал от смола не оставя петна, за по-голямо удобство и практичност.Бижу ястие : ?Този тава с статуэткой булдог подходящ за дома, офиса, ресторант или бар.На обратната страна има отвор за съхранение на монети децата си и формулиране на добри навици за Спестяване на пари. Тава за статуи на булдог е подходящ за всеки фен булдог.Тава за съхранение на кучета : сгъсти възвръщане конструкция лесно да се деформира, не е лесно да хвърлят и вътре има място за съхранение.Чиния за сервиране на плодове : Материал от смола не оставя петна от прах за по-голямо удобство и практичност.Пратката включва 1 х тава за ключове 1 х очила Характеристики -Материал : скулптури на кучета от синтетична смола Размер : 19,00 X19,00 X23,00 см /7,47 X7,47 X9 статуетка на куче. -Цвят : Черно табела за закуски - Благодарение на великолепния предвид, тава държи клавишите, а също така служи и за украса на масата за сервиране на плодове. - Подходящ за ключове, монети, бонбони, закуски, бисквити, шоколад и още много други, с мощни функции за съхранение на тавата за съхранение на шоколадови бонбони. - Подходящ за дневни, веранди, балкони, стаи, ресторанти, барове и други търговски обекти french statue. -Това е новост, украса за тавата за съхранение на ключове, за декорация на дома, както и чудесен избор за подарък, статуетка на куче от смола. - Тава с статуэткой кучета е изработена от висококачествена смола, той е лек и издръжлив, както и практичен за използване на държач за бонбони от смола.Информация за стоки Тава за съхранение под формата на кученце може да създадете творческа атмосфера в дома си. тава от смола се отличава с елегантен дизайн и тънка изработка на производство, които създават усещане за комфорт и щедрост.поднос за сервиране на хранителни Този тава е изработен от висококачествен и безопасен смола материал.

Опции за продукта

Свързани продукти