.

.

Ъглово Бюро-шкаф VECELO с 3-те Диференцирани рафт, Отделно Стои Органайзер за съхранение на неща за малко пространство в хола / Спалнята / Кухнята, Комплект от 2 теми, С д?

Ъглово Бюро-шкаф VECELO с 3-те Диференцирани рафт, Отделно Стои Органайзер за съхранение на неща за малко пространство в хола / Спалнята

BGN 1.67

Наличност
На склад

Изработен е от гладка дърво зърна плочи от МДФ и здрава метална рамка, които осигуряват дълъг живот от този на масата с ъглови рафтове за използване Трехъярусная полици за съхранение с две врати могат ефективно да отговори на вашите нужди за съхранение и демонстрация, като стаята си организирана и впечатляващи.Подробна инструкция за сглобяване е включена в комплекта, благодарение на което този ъглова масичка лесно да се събере в рамките на 15-20 минути. 【Функционални ъглови рафтове】Ако в дома си необичайно малък ъглов пространство, а след това да вземат този ъглов шкаф у дома - определено разумен избор.Този 3-ярусная ъглова срок на годност е не само домашен интериор за всяка стая, но и организатора за съхранение на вещите си, за да пести място. 【Модерен тегло : 17,6 кг. 【Универсални 3-уровневые ъглови рафтове】 3-нива ъглова етажерка с триъгълна форма, с като осигурява достатъчно място при пълно използване на ъглов пространство, идеално за съхранение и демонстрация на всички предмети, които искате, се използва като кът полк, ъглов шкаф за баня, кухненски органайзер за съхранение на нещата, или можете да използвате рафта като ъглова етажерка за книги. 【Лесен монтаж】 Тази ъглова поставка за рафтове идва с подробни иллюстрированными инструкции и пронумерованными детайли; цялото оборудване, необходимо е включено в комплекта на доставката за безпроблемно събрание в продължение на 15 минути. 【Функционални ъглови рафтове】Ако в дома си необичайно малък ъглов пространство, а след това да вземат този ъглов шкаф у дома - определено разумен избор.Този 3-ярусная ъглова срок на годност е не само домашен интериор за всяка стая, но и организатора за съхранение на вещите си, за да пести място. 【Модерен тегло : 17,6 кг. 【Универсални 3-уровневые ъглови рафтове】 3-нива ъглова етажерка с триъгълна форма, с като осигурява достатъчно място при пълно използване на ъглов пространство, идеално за съхранение и демонстрация на всички предмети, които искате, се използва като кът полк, ъглов шкаф за баня, кухненски органайзер за съхранение на нещата, или можете да използвате рафта като ъглова етажерка за книги. 【Лесен монтаж】 Тази ъглова поставка за рафтове идва с подробни иллюстрированными инструкции и пронумерованными детайли; цялото оборудване, необходимо е включено в комплекта на доставката за безпроблемно събрание в продължение на 15 минути.

Опции за продукта

Свързани продукти