.

.

Поставка за съхранение на списания, на 4 рафтове, Шкаф за показване на брошури в търговския център на хотела за домашния офис, Подови Холни шкафове 93 см за хол (Цвят: ?

Поставка за съхранение на списания, на 4 рафтове, Шкаф за показване на брошури в търговския център на хотела за домашния офис, Подови Холни

BGN 33.07

Наличност
На склад

?【 Голямо пространство за съхранение на 】 Стелажи за съхранение на списания, снабдени с разделители за съхранение и демонстрация на няколко брошури формат А4, както и за предотвратяване на падането на списания са предвидени водачи ?【 Голяма площ витрини & Удобно търсене 】 Рафтове за съхранение на списания, осигурява по-голяма площ витрини, където можете да видите ясно корицата на брошурата и лесно да намерят нейните. ?【 Здрав държач за списания 】 Стойка за списания е изработена от много устойчив на опън метал, не ръждясва, гладка повърхност & е устойчив на надраскване, стабилна & здрава.Побира до 15 кг (33 кг), подходящ за ежедневна употреба. ?【 Лекотата на монтажа & Подвижна 】 Всички аксесоари събрана стелажи за брошури са в опаковка, те са лесни за демонтаж и събира, магазин и удобен за носене. ?【 Широко се използва 】 Идеална за употреба в приемни, чакалнята, офиси, училища, библиотеки, търговски зали, изложения, медицински центрове, болници и гари за показване на различна информация, брошури, листовки и списания. ?【 Голямо пространство за съхранение на 】 Стелажи за съхранение на списания, снабдени с разделители за съхранение и демонстрация на няколко брошури формат А4, както и за предотвратяване на падането на списания са предвидени водачи. ?【 Голяма площ витрини & Удобно търсене 】 Рафтове за съхранение на списания, осигурява по-голяма площ витрини, където можете да видите ясно корицата на брошурата и лесно да намерят нейните. ?【 Здрав държач за списания 】 Стойка за списания е изработена от много устойчив на опън метал, не ръждясва, гладка повърхност & е устойчив на надраскване, стабилна & здрава.Побира до 15 кг (33 кг), подходящ за ежедневна употреба. ?【 Лекотата на монтажа & Подвижна 】 Всички аксесоари събрана стелажи за брошури са в опаковка, те са лесни за демонтаж и събира, магазин и удобен за носене. ?【 Широко се използва 】 Идеална за употреба в приемни, чакалнята, офиси, училища, библиотеки, търговски зали, изложения, медицински центрове, болници и гари за показване на различна информация, брошури, листовки и списания. ● Той осигурява ясно и гладко за преглед, което позволява на посетителите, на пациентите и на гостите да разглеждате и избирате нужната им литература без да се налага да се ровят в стопках списания и вестници.

Опции за продукта

Свързани продукти