.

.

FAVOMOTO 2 елемента Автоматично Премахване на покрития за Автомобилни Инструменти За Премахване на Драскотини за превозни средства, Определени монтировок Набор от Ин?

FAVOMOTO 2 елемента Автоматично Премахване на покрития за Автомобилни Инструменти За Премахване на Драскотини за превозни средства,

BGN 32.31

Наличност
На склад

Инструмент за поставяне на врата на таблото на автомобила-Чрез използването на устойчив материал и тънък майсторство инструменти за теглене са издръжливи, безопасни и трайни Инструмент за премахване на клещи-Ергономичен дизайн на дръжката, удобен за хващане, лесна за използване и operate.No - Инструмент за премахване на драскотини - С отлична функционалност, много полезен инструмент за монтаж и демонтаж на врати на автомобила.Инструмент за ремонт на интериора на колата - Отлично премахва външната и вътрешната тапицерия, панелите на вратите, инструмент панели и още много други, не от надраскване и без да вредят на колата.Отвертка за врата панел - Ергономичен дизайн, позволяващ лесен за поддръжка и ремонт.Инструмент за поставяне на врата на таблото на автомобила-Чрез използването на устойчив материал и тънък майсторство инструменти за теглене са издръжливи, безопасни и трайни. Инструмент за премахване на клещи-Ергономичен дизайн на дръжката, удобен за хващане, лесна за използване и operate.No - Инструмент за премахване на драскотини - С отлична функционалност, много полезен инструмент за монтаж и демонтаж на врати на автомобила.Инструмент за ремонт на интериора на колата - Отлично премахва външната и вътрешната тапицерия, панелите на вратите, инструмент панели и още много други, не от надраскване и без да вредят на колата.Отвертка за врата панел - Ергономичен дизайн, позволяващ лесен за поддръжка и ремонт.Списък на пакетите 22 x Инструменти 2 x клещи с осветление 2 x Отвертка (6 инча) 2 x отвертка (8 инча) Характеристики - Цвят : различни цветове. - Материал : Пластмаса И Желязо. -Размер : около 31. - Благодарение на използването на устойчив материал и тънък майсторство инструменти за теглене са издръжливи, безопасни и крепки. - Отлично премахва външната и вътрешната тапицерия, панелите на вратите, инструмент панели и още много други, не от надраскване и без да вредят на колата. - Ергономичен дизайн, позволяващ с лекота да произвежда ремонт и поддръжка.

Опции за продукта

Свързани продукти