.

.

Healeved 2 бр. Притежателя на Сешоар за Коса С Дупки Инструменти За Стайлинг на Коса Стенни Закачалка Тоалетна Чиния Притежателя на Сешоар За Коса Стенни Поставка За Се?

Healeved 2 бр. Притежателя на Сешоар за Коса С Дупки Инструменти За Стайлинг на Коса Стенни Закачалка Тоалетна Чиния Притежателя на Сешоар

BGN 6.62

Наличност
На склад

Титуляр поставка за сешоар : висококачествен материал ABS, осигуряващ естетичност и устойчивостРафтове за сушене със сешоар : Лесен и модерен дизайн, спестяващ вашето пространство.Сешоар Caddy : монтаж на сешоар за коса, може да бъде в гримерной, спалнята, банята, умывальной, фризьорски салон.Инструмент за грижа за косата : Идва със стикер, тези поставка за сешоар удобен за инсталиране и стреля, без следи.Стойка за сешоара : Стенни държачи за сешоар съвместими с повечето фенов различни размери.Списък на опаковки 2 x Багажник за сешоар Характеристики -Размер : Около 9,00 X8,00 X8,00 см / 3,54 X3,14 X3,14 инча Държач за сешоар. -Материал : поставка за сешоар от ABS пластмаса. -Цвят : Поставка за сешоар в различни цветове. - Стенен монтаж дизайн, много удобно и рационално използване на пространството без перфорация, багажник за сешоар. - Те ще помогнат на добре задържане на вашия сешоар, много практичен и здрав органайзер за инструменти за стайлинг. - за баня и тоалетна, висока носеща способност, здрав и практичен органайзер за сешоар. - Висококачествен и здрав материал ABS, осигуряващ естетичност и устойчивост стена стеллажа. - Стилен, елегантен и модерен дизайн го прави истинско украшение на дома. използвайте го в банята и на всяко друго място, където ви харесва Надеждна поставка за сешоар.Информация за стоки Стенен държач за сешоар Е набор от практични и лесни за притежателите на сешоара, които можете да инсталирате на стената в банята и тоалетната, за да поставите вашия сешоар.органайзер за съхранение на сешоар е Изработен от устойчив материал, надежден и практичен.Стойка за сешоара, без перфорация Те са удобни и практични за хора, които организират и сешоар.

Опции за продукта

Свързани продукти