.

.

Балдахин за легло QULACO с Купол под формата на Короната, Тента-Убежище с Пискюли за Детски Стаи или Бебешко, Мрежести Завеси с Купол под формата на Короната, Интериор ?

Балдахин за легло QULACO с Купол под формата на Короната, Тента-Убежище с Пискюли за Детски Стаи или Бебешко, Мрежести Завеси с Купол под

BGN 196.22

Наличност
На склад

Polyester ★ Безопасно за : Добавете чар на всяка спалня и здраво спите. също така е подходящ за тераси, открити площи (слънчев ден) и забавление. ★ За материала : балдахин за легло е Произведен от висококачествени futon платна, мека, лесно и блокирующего осветление, което създава Вашето дете уютна и сладка среда за сън. ★ Дете харесва тази кроватная окото предлага на бебето Castle.it ще създадете Тайна градина, в която децата ще могат да се скрие, да подремна, да се срещнат с приятели, да се създаде клуб и играят Вътре. създайте собствен игралното пространство за деца.внесете мечтата си в Небесата и на Земята. ★ Изискано бижу е перфектният аксесоар, който да превърнете стаята на вашето малко момиченце в Страхотен Малък дворец, където тя ще се почувства толкова фантастично принцеса!перфектен коледен подарък. ★ Лесен за инсталиране и съхранение.включени в комплекта стоманени джанти, куки и винтове лесно инсталирани. моля, използвайте винтове за закрепване на козирка към тавана, той ще бъде по-здрав и надежден. ★ Безопасно за : Добавете чар на всяка спалня и здраво спите. също така е подходящ за тераси, открити площи (слънчев ден) и забавление. ★ За материала : балдахин за легло е Произведен от висококачествени futon платна, мека, лесно и блокирующего осветление, което създава Вашето дете уютна и сладка среда за сън. ★ Дете харесва тази кроватная окото предлага на бебето Castle.it ще създадете Тайна градина, в която децата ще могат да се скрие, да подремна, да се срещнат с приятели, да се създаде клуб и играят Вътре. създайте собствен игралното пространство за деца.внесете мечтата си в Небесата и на Земята. ★ Изискано бижу е перфектният аксесоар, който да превърнете стаята на вашето малко момиченце в Страхотен Малък дворец, където тя ще се почувства толкова фантастично принцеса!перфектен коледен подарък. ★ Лесен за инсталиране и съхранение.включени в комплекта стоманени джанти, куки и винтове лесно инсталирани.

Опции за продукта

Свързани продукти