.

.

Aclovcy 111 бр. Декорация За коса С гъвкави проводници, Аксесоари за Дредов, Украса За Коса, За Жени, Пигтейли, Кристален Тел, Обернутое Лок Декорация, Имитация на Дърво, М?

Aclovcy 111 бр. Декорация За коса С гъвкави проводници, Аксесоари за Дредов, Украса За Коса, За Жени, Пигтейли, Кристален

BGN 5.05

Наличност
На склад

Малки детайли, моля, пазете далеч от децаТъй като различни компютри показват цветовете по различен начин, на цвета на действителния продукт може леко да се различават от горните изображения.Пратката включва : Общо 111 бижута за коса във формата на панделка от Различни стилове, с прозрачна кутия за съхранение.Включително и пръстен за коса, висулки от перли и раковини, кристални висулки, със скъпоценни камъни, дървени мъниста за коса, пеперуда, крила и други декорации. Качество : Тези аксесоари за коса са изработени от 100% от висококачествени материали, както и от висококачествени сплави и галванични процеси.Те са по-трайни, отколкото изделия от обикновени материали, имат добра пластичност и здравина и могат да бъдат използвани многократно.Лесна употреба : аксесоари за плетене лесно се прикрепя към косам.Те могат да се регулират, и можете да разомкнуть линия на тези ключодържатели за плетене на плитки, като завъртите откриване на пръстени.Поставете пръстена в точното място за вашата плюе, затворете клеми с пръсти.Нов стил : Различни стилове бижута суспензии с дредами ви Правят по-красиви и странни, подчертават вашата индивидуалност С помощта на пръстени, плетене на плитки и медни дредов.Вие ще получите много Комплименти, Облечен в Нашето Украшение за коса.Струва си купя и да пробвам. Употреба : Тези разнообразни копчета за коса се използват в различни случаи от ежедневието, на работното място, в училище, на модно ревю, рождественском карнавал, парад за Хелоуин, за младоженци и т. Забележка : Малките подробности, моля, пазете далеч от деца. 111 парчета на бижута за коса във формата на панделка различни стилове в прозрачна кутия за съхранение.Включително и пръстен за коса, висулки с перли и черупки, кристални висулки, със скъпоценни камъни, дървени мъниста за коса, пеперуда, крило и на други стилове бижута. украса за коса с плитки в смесен стил, Лесно се съчетават с различни прически, добър аксесоар за коса за момичета и жени за посещение церемонии, ден на раждане, снимка, абитуриентски, парти и т.

Опции за продукта

Свързани продукти