.

.

Преносим Пътен Комплект Четки за грим 6 В 1, COSHINE, 6 бр., Удобен Мини-Комплект Пълнофункционален Козметични Четки с държач и огледало (зелен)

Преносим Пътен Комплект Четки за грим 6 В 1, COSHINE, 6 бр., Удобен Мини-Комплект Пълнофункционален Козметични Четки с държач

BGN 2.67

Наличност
На склад

★ Висококачествен материал : висококачествена коса от НАНО найлон и върбови вълна XGF, могат да ви перфектен гримДръжката е изработена от здрав ABS-материал. ★ Многофункционално използване : 1 комплект включва 6 четки за рисуване, включително и четка за сенки за очи, слайд-изложени на четка за прах, четка за сенки, четка за консилера и четка за вежди.Може да отговори на вашите изисквания за теням за очи, пудре, румянам, макияжу вежди.Позволява ви всеки път да се търси безупречно, професионално выглядящего за нанасяне на грим. ★ Удобно и безопасно : 1 комплект се предлага заедно с огледало за грим, което ще ви помогне да се чувстват по-удобно по време на пътуване.Целият комплект е опакован в щеткодержатель, той може добре да защитава вашите четки. ★ Портативен и лесно преносим, както : целият комплект е с мини размер, дължина 106 мм, му е лесно да вземете със себе си в чантата по време на пътуване. ★ ПЕРФЕКТЕН ИЗБОР за ПОДАРЪК : идеален за лична употреба или като перфектен подарък за всеки един член на вашето семейство или приятели. ★ Висококачествен материал : висококачествена коса от НАНО найлон и върбови вълна XGF, могат да ви перфектен грим.Дръжката е изработена от здрав ABS-материал. ★ Многофункционално използване : 1 комплект включва 6 четки за рисуване, включително и четка за сенки за очи, слайд-изложени на четка за прах, четка за сенки, четка за консилера и четка за вежди.Може да отговори на вашите изисквания за теням за очи, пудре, румянам, макияжу вежди.Позволява ви всеки път да се търси безупречно, професионално выглядящего за нанасяне на грим. ★ Удобно и безопасно : 1 комплект се предлага заедно с огледало за грим, което ще ви помогне да се чувстват по-удобно по време на пътуване.Целият комплект е опакован в щеткодержатель, той може добре да защитава вашите четки. ★ Портативен и лесно преносим, както : целият комплект е с мини размер, дължина 106 мм, му е лесно да вземете със себе си в чантата по време на пътуване.

Опции за продукта

Свързани продукти