.

.

Вакуумно Терапевтична Машина CAMXTOOL за Стягане на задните части, Баночная Машина за дупето с Всасыванием, Вакуумни Баночная Машина за Коледни Подаръци с 24 Чаши и 3 По?

Вакуумно Терапевтична Машина CAMXTOOL за Стягане на задните части, Баночная Машина за дупето с Всасыванием, Вакуумни Баночная

BGN 69.07

Наличност
На склад

?【Обновената версия - лесна работа】Тази вакуумно терапевтична машина за стягане на задните части с докосване на горивото е много по-лесно за работа, отколкото с ръчно управлениеВсички бутони са ясно показани на екрана.Можете да настроите работно време, време за поддържане на вакуум и освобождаване, както и силата на засмукване вакуум (0-60 cm hg. супена) с помощта на сензорен екран.Вакуум баночный масажор с малки размери, така че можете да го носите със себе си дори и при пътуване. ?【210 МЛ 2 XL ТЕРАПЕВТИЧНИ ВАКУУМНИ ЧАШИ】 Обем вакуумни нещастници, които е 210 мл, диаметър на вакуумни чаши - 21,5 см / 8,46 инча.А, височина-12,5 см / 4,92 инча (само чаша).Вакуумни чаши за стягане на задните части, изработени от висококачествен материал, който притежава умерена твърдост и определено няма да навреди на кожата, като осигурява силно засмукване. ?【За масаж на цялото тяло и баночного масаж】Електрическа вакуумна терапевтична машина може да масажирате навсякъде.Той съдържа 3 чашка за ритмического масаж на възглавничките на пръстите, 3 двойки големи чаши за гръдния кош, 3 чифта чаши за консерви, 6 двойки газови чаши за изсушаване.Различни размери и форма чаши отговарят на различни функции.Моля, използвайте ги в съответствие с реалната ситуация.Максимален размер на чашката - 150 мл. Можете да търсите B09 WXZQLLS за 180 мл, B0 B58 QDX3 M за 210 мл, B0 B58 QXB35 за 230 мл. ?【Подходяща дъска Gua Sha】 За използване с чашата и стъргалка преместване на мастните клетки от други области на тялото в тъканите на задните части с помощта на скрепер, след това използвайте като всмукване на апарат за терапия, която е по-ефективна при придадат форма. ?【Идеален подарък за поддържане на добра форма】Ако искате да има и привлекателна форма на тялото и да бъдат по-уверени в себе си, нашата вакуумно баночная машина ще се превърне в най-разумен избор.Благодарение на очевидно ефекта ще изглеждате по-млади и по-бързо ще дойде във форма.Ако имате някакви проблеми с апарат за вакуум баночной лечение, моля не се колебайте да се свържете с нас.Нашият професионален екип ще ви постоянна помощ. 【Обновената версия - лесна работа】 Този апарат за вакуум терапия с докосване на горивото е много по-лесно в експлоатация, от апарати с ръчно управление.Всички бутони са ясно показани на екрана.Можете да настроите работно време, време за поддържане на вакуум и освобождаване, както и силата на засмукване вакуум (0-60 cm hg. супена) с помощта на сензорен екран.

Опции за продукта

Свързани продукти