.

.

Държач за чинии Много Голям Органайзер за ястия с 4 Отделения, Дървени Калъпи за прибори в селски стил за Кухненската маса, Гребло за Плотове за приготвяне на храна ?

Държач за чинии Много Голям Органайзер за ястия с 4 Отделения, Дървени Калъпи за прибори в селски стил за Кухненската маса,

BGN 19.26

Наличност
На склад

Материал : Масив борСтил : Селска Фермерска къща.Общият размер : 15,7 "Lx5. Начин на почистване : Избършете с влажна кърпа. 【Голям държач за чинии】Уморени от загроможденных кухненски плотове?Не гледайте по-далеч от този велик притежателя на съдове за готвене!Нашият голям държач за кухненски прибори размер на 15.8 на "Дх5,1"Шх6,1"предоставя достатъчно място за цялата си посуда или прибори за хранене.Този правоъгълна дървена кутия-органайзер за съдове заема минимално място на масата и може да се използва за маса за хранене, кът за хранене, тераса или където и да било другаде, където се изисква плота на масата. 【Кутия-органайзер за съхранение на вещи от първа необходимост в кухнята】 Нашият притежател на домашни прибори, изработени от 100% масив бор премиум-клас, по-здрав и издръжлив дизайн с 4 регулируеми отделения, удобен за съхранение на различни съдове за готвене, плешки, венчиков за разбиване на яйца, половника, трапезно сребро, свещи, пръчици за хранене и още много други, внимателно съхранявате прибори за готвене на място.Можете да се освободите от лентата с плъзгаща се врата, което ще ви даде повече пространство за съхранение на едрогабаритни елементи. 【Обмислен дизайн, окачване на стена и отводняване】 Това стилно кухненско хранилище е оборудвано с две стената отзад куки, така че можете да го монтирате на стената, за съхранение на кухненски прибори и маса за сребро.Ние също така сме подготвили няколко дренажни отвори на дъното, чрез които можете да се сложи свежеочищенные прибори за хранене директно в органайзер за прибори за хранене, без да се притеснявате за проблема с източване на водата.Обмислен дизайн, само ще ви спести повече време. 【Непринуден декор Кухня】Този екологичен кухненски аксесоар перфектно се съчетава със стила на повечето ястия, създавайки уютна деревенскую атмосфера, която със сигурност ще се хареса на всеки!Този глинен съд за домашни прибори с приятна на допир повърхност и оригинална текстура на дървото ще даде своя кухнята винтажную атмосфера, която ще стане идеално с декоративен щрих към кухненската маса.

Опции за продукта

Свързани продукти