.

.

IMEYLE 10 Инча x 30 фута Окото лента в стил Ден на Св. Патрик в стил Деко за венци от метално фолио, зелени и бели ролки, Аксесоари за направата на венци (4 опаковки)

IMEYLE 10 Инча x 30 фута Окото лента в стил Ден на Св. Патрик в стил Деко за венци от метално фолио, зелени и бели ролки, Аксесоари за

BGN 17.09

Наличност
На склад

Високо Качество на ?? Тези коледни мрежести ленти за венци са изработени от висококачествен материал, тази пластмаса окото гъвкава, лека, водоустойчива, множество и здраваНашата окото лента добре държи формата, както и на ръба на нашата мрежа deco чисти, конци, не отпадат от вашите творения. ?Пъстро? Всяка опаковка включва четири 10-инчови ролка мрежа deco, изпълнени в ярки цветове и покрит със златно фолио.Жълт с жълто фолио, червено фолио, зелен със златен печат, бял с бяло фолио. ??Голям е Размерът на Всяка мрежа roll деко е с ширина 10 см и дължина 30 метра (10 ярда).Можете да отрежете или му се даде всякаква форма в зависимост от вашите предпочитания. ?Широко приложение? Тези мрежи за венци са подходящи за производството на много продукти са ръчна изработка, са идеални за вземане на бантов, венци, гирлянди, кошници с подаръци, ще ви помогнат да създадете красив декоративен ефект.Подходящи за Коледа, Хелоуин, на Великден, на Деня на Свети Валентин, St. ?Следпродажбено обслужване? Ако вас не се задоволява с тези мрежести ленти за венци, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще направим всичко възможно, за да разреши проблема. Високо Качество на ?? Тези коледни мрежести ленти за венци са изработени от висококачествен материал, тази пластмаса окото гъвкава, лека, водоустойчива, множество и здрава.Нашата окото лента добре държи формата, както и на ръба на нашата мрежа deco чисти, конци, не отпадат от вашите творения. ?Пъстро? Всяка опаковка включва четири 10-инчови ролка мрежа deco, изпълнени в ярки цветове и покрит със златно фолио.Жълт с жълто фолио, червено фолио, зелен със златен печат, бял с бяло фолио. ??Голям е Размерът на Всяка мрежа roll деко е с ширина 10 см и дължина 30 метра (10 ярда).Можете да отрежете или му се даде всякаква форма в зависимост от вашите предпочитания. ?Широко приложение? Тези мрежи за венци са подходящи за производството на много продукти са ръчна изработка, са идеални за вземане на бантов, венци, гирлянди, кошници с подаръци, ще ви помогнат да създадете красив декоративен ефект.

Опции за продукта

Material:
polypropylene with gold foil
Color:
Green/White
Size:
approx. 10 inches in width, 30 feet in length
Package Included:
4 rolls Deco Mesh
Note:
Please allow a little error on the size due to manual measurement.:
The color might exist slightly difference due to different displays.:

Свързани продукти