.

.

Окачен Пелена MATEIN, Лаптоп, Органайзер за Пелени, с Устройство за съхранение на Детска за Пеленального масички, легла, площадка или бебешко креватче Количка - Подаръ?

Окачен Пелена MATEIN, Лаптоп, Органайзер за Пелени, с Устройство за съхранение на Детска за Пеленального масички, легла, площадка

BGN 3.33

Наличност
На склад

Водоустойчив полиестер ✨ Голям капацитет : В този килим е за окачване на памперси може да се побере над 52 памперси размер NB и S. В горния багажник може да побере топло за салфетки, в топ 2 етажа джоба и 6 странични етажа джобове могат да се съхраняват кремове, детски играчки, детски дрехи, шишета за хранене и други стоки от първа необходимост за детето.Множество джобове позволяват бързо и лесно да намерите това, което търсите, особено ако не трябва да се отклоняват от бебето по време на смяната на подгузника. ✨ Няколко начина за захващане : с Този органайзер за пелени се предлага с 2 куки с-образна лети клипове, които можете да окачите в рамка playard.Благодарение на 2 трайно регулируем зажимам можете да го окачите на детски креватчета, скъпа промяна маси и колички.Освен това, конструкцията с метални дупки позволява на катастрофата поставка за памперси на стената с помощта на пирони или други тежки куки.Този друг начин на закрепване може да отговори на нуждите на вашата детска стая. ✨ Уникален портативен дизайн, независимо дали Търсите удобно устройство за полагане на памперси за вкъщи или по време на пътуване, вие не трябва да пропуснете това устройство за съхранение на пелените MATEIN.За разлика от други марки, този органайзер за пелени може сгъване на своето горния шкаф и снабден с 2 куки G, които се превръщат в переносную чанта за памперси.Можете да си представите, от колко неприятности ще се отървете, го отвежда със себе си при пътуване и къмпинг. ✨ Траен материал и устойчиво фиксиране : Този висящ на пелените е изработена от висококачествен полиестер материал, който не съдържа BPA и е безопасна за бебета.Основното място за съхранение на пелените е снабдено с метален цип, за защита на пелена от прах. 4 Укрепване подвижни дъски могат да поддържат форма организатор, който да гарантира, че на притежателя на памперси остава вертикален и устойчив. ✨ Се концентрират върху практичността и ценности : светло сив и блестящ модел под формата на звездички изглежда сладък, той е подходящ за оформяне на детска стая.

Опции за продукта

Свързани продукти