.

.

QIANRENON TRS 1/8 Жак за стереопанели TRS Конектор 3.5 мм тип Гнездо до гнездото, чрез Съединител за панел, монтиране на панел XLR, за Стереокабельных Високоговорители и слушал?

QIANRENON TRS 1/8 Жак за стереопанели TRS Конектор 3.5 мм тип Гнездо до гнездото, чрез Съединител за панел, монтиране на панел XLR, за

BGN 9.06

Наличност
На склад

【Функция]】 Модул докинг станция за слушалки TRS35mm, лесно изпълнява конфигурация на вход /изход 3,5 мм аудио системи и осигурява стабилна среда за пренос на възвратно аудио. 【Възможност за използване на】 аудио жак за слушалки 3.5 мм, подходящ за промишлени и забавни приложения, изискващи връзка възвратно аудио през скарата.Можете да го инсталирате на лентата XLR с дупка φ24 мм Подходяща за монтаж на определени места, като например стени, работни маси, панел оборудване, стелажи и т. 【Надеждни и трайни】 стереоразъем диаметър 3,5 мм, траен корпус от лят под налягане с сплав, за да се осигури устойчивост и да отговори на специфичните нужди на някои тежки условия. 【Открит /скрит】】 Конектор за закрепване на лентата 3.5 мм TRS, който може да бъде открит или скрит, за да инсталирате на XLR-панел с отвор φ24 mm. 【Лесна инсталация】】 Направо конектор за панел XLR 3.5 мм TRS с 2 сквозными дупки с диаметър от 3,2 мм. Лесна инсталация, включва 2 комплекта винтове M3 за инсталация. 【Функция]】 Модул докинг станция за слушалки TRS3.5mm, лесно изпълнява конфигурация на вход /изход 3,5 мм аудио системи и осигурява стабилна среда за пренос на възвратно аудио. 【Възможност за използване на】 аудио жак за слушалки 3.5 мм, подходящ за промишлени и забавни приложения, изискващи връзка възвратно аудио през скарата.Можете да го инсталирате на лентата XLR с дупка φ24 мм Подходяща за монтаж на определени места, като например стени, работни маси, панел оборудване, стелажи и т. 【Надеждни и трайни】 стереоразъем диаметър 3,5 мм, траен корпус от лят под налягане с сплав, за да се осигури устойчивост и да отговори на специфичните нужди на някои тежки условия. 【Открит /скрит】】 Конектор за закрепване на лентата 3.5 мм TRS, който може да бъде открит или скрит, за да инсталирате на XLR-панел с отвор φ24 mm. 【Лесна инсталация】】 Направо конектор за панел XLR 3.5 мм TRS с 2 сквозными дупки с диаметър от 3,2 мм. Лесна инсталация, включва 2 комплекта винтове M3 за инсталация.

Опции за продукта

Свързани продукти