.

.

Veemoon 10 двойки Дървени Пръчици За Хранене, Посуда и прибори за Коса, Дървена Пръчка, Юфка За Пържене на Ден, Свети Валентин, Пластмасова кутия за Подарък Прибори за Ед?

Veemoon 10 двойки Дървени Пръчици За Хранене, Посуда и прибори за Коса, Дървена Пръчка, Юфка За Пържене на Ден, Свети Валентин,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Японски пръчки за нарязване на : елегантни и красиви, които ще ви уникални усещания от използване по време на вечеря - Удобни пръчици за хранене : за Многократна употреба пръчки домашна употреба, отговарят на нуждите на замяна, с различни декорации в горната част.Червените празнични пръчици за хранене : за Многократна употреба пръчки за хранене, предназначени, за да можете лесно да вземете храна, държи я в ръцете си, идеални за дома, ресторанта.Семейството на пръчици за хранене : на Повърхността е гладка и кръг, не травмирует устата, празничен червен цвят е подходящ за нова година употреба.За многократна употреба пръчки : пръчици за хранене с висока твърдост, износоустойчивост, висока износоустойчивост.Списък на пакетите в 10 двойки x пръчици за хранене Характеристики -Леки и преносими, могат да бъдат на закрито и открито, лесно изчезват и руж пръчици за хранене. -Пръчици за хранене са подходящи за дома, ресторанти, хотели и други случаи, подарък за нов дом. -материал и изящна изработка производство, стабилни и практични китайски пръчици за хранене за по-дълго време. - не е лесно са напукани, не се плъзгат, са лесни за използване и почистване, ще ви приятни усещания от използването на празнични червени пръчици за хранене. -Размер : Около 24,30 X0,80 X0,80 см. / 9,55 X0,31 X0,31 инча Прости пръчки за хранене. -Материал : PPS, PET, влакнести пластмасови пръчици за хранене. -Повърхността е гладка и кръг, не травмирует устата, празничен червен цвят е подходящ за нова година използването на щеки за приготвяне на храна. -Цвят : червени пръчици за хранене.Информация за продукта Метални дълги пръчици за хранене, Изработени от висококачествено и практично за използване на материала.Празнични червени пръчици за хранене - хубава съдове за ежедневна употреба по време на вечеря, удобен за задържане.Пръчици за хранене Тези пръчици за хранене в японски стил с елегантен дизайн са красиви и елегантни. китайските пръчици за хранене с празничен дизайн в червен цвят, им е трудно да се измие и да се деформира, те се различават в зависимост от нуждите на семейството.

Опции за продукта

Свързани продукти