.

.

Зарядно устройство за телефон WoodPrint Wood - Организатор на масата - Държач за ключове - Поставка за чантата - Органайзер за часа - Зарядни станции на нощното шкафче в про?

Зарядно устройство за телефон WoodPrint Wood - Организатор на масата - Държач за ключове - Поставка за чантата - Органайзер за

BGN 2.00

Наличност
На склад

МНОГОФУНКЦИОНАЛНО зарядно устройство ще захранване и ЗАРЯДНО устройствоЗареждайте своя ipad, iphone, всички смартфони и дръжте под ръка предмети, които използвате ежедневно.Спестете времето си и направете работното си място по-ефективно!Размер на сглобени 7,5x11,5x7,1". Моля, обърнете внимание!Аксесоари, показани на снимките, в комплекта не са включени, с изключение на притежателя на телефона. 100% НАТУРАЛЕН и ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ.Тази поставка е изработена от дървесина на топола и е покрита с нетоксични защитно покритие.Моля, обърнете внимание!Дърво топола е много красива, уникална структура, така че цветът на новозакупените от вас продукти може да се различават малко от проби на снимката. За направата на тези на каботажните ние използваме само най-най-високо качество на твърда дървесина.Повърхността гладко полирани и покрити с твърдо покритие.Перфектно се вписва във всеки интериор - както в класически, така и съвременни стилове.ИНТЕЛИГЕНТЕН ДИЗАЙН.Поставка е лесен за сглобяване.Съвместим с всички видове смартфони.На щанда също има клон на портфейли, документи, очила, умни часовници, фитнес-тракери, гривни, ключодържатели, халки, канцеларски материали и т. най-ДОБРАТА идея за ПОДАРЪК.Изненадайте вашите любими хора прекрасен подарък!Нашият продукт - прекрасен избор на подаръци за мъже.Ако търсите подарък за годишнина за вашия съпруг, подарък за Свети Валентин за твоя човек, за подарък за деня на бащите за баща си или за подарък за рожден ден, Коледа и Хелоуин за близките си, опитайте тази чудесна док-станция.Това Им се радвате!Освен това, имаме още един подарък в кутия и за вас!.МНОГОФУНКЦИОНАЛНО зарядно устройство ще захранване и ЗАРЯДНО устройство.Зареждайте своя ipad, iphone, всички смартфони и дръжте под ръка предмети, които използвате ежедневно.Спестете времето си и направете работното си място по-ефективно!Размер на сглобени 7,5x11,5x7,1". Моля, обърнете внимание!Аксесоари, показани на снимките, в комплекта не са включени, с изключение на притежателя на телефона. 100% НАТУРАЛЕН и ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТ.Тази поставка е изработена от дървесина на топола и е покрита с нетоксични защитно покритие.Моля, обърнете внимание!Дърво топола е много красива, уникална структура, така че цветът на новозакупените от вас продукти може да се различават малко от проби на снимката.

Опции за продукта

Свързани продукти