.

.

AYMAYA Кофи за Боклук, Пластмасова Кофа за Боклук Автоматична Смяна на Торбичката Кофа За Съхранение на Отпадъци Творчески Насосный Чанта за Кухня, Баня и Тоалетна Ха?

AYMAYA Кофи за Боклук, Пластмасова Кофа за Боклук Автоматична Смяна на Торбичката Кофа За Съхранение на Отпадъци Творчески

BGN 167.27

Наличност
На склад

☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почиститеПрах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ♜ Това е кофа за боклук е по-голяма бутон, който позволява на капака пружинно отвори за обзавеждане за рециклиране. ♜ Отлагането за чанти liner четки lock прикрепена чанта за боклук до ръба на банките и предотвратяване на подхлъзване пакет в банката. ♜ Функция liner четки lock работи с всички високи кухненски торби за боклук. ♜ Уникален модерен дизайн, напълно скрива чантата си от любопитни очи, създавайки приятен, чист вид. ☑ Гладка повърхност гарантира, че ще можете лесно да я почистите.Прах могат бързо да бъдат отстранени, потапяне парцал в чиста вода.Вътрешната повърхност на кофи и гладка, тя може лесно да се измиват, дори ако храната да проникне вътре. ♜ Това е кофа за боклук е по-голяма бутон, който позволява на капака пружинно отвори за обзавеждане за рециклиране. ♜ Отлагането за чанти liner четки lock прикрепена чанта за боклук до ръба на банките и предотвратяване на подхлъзване пакет в банката. ♜ Функция liner четки lock работи с всички високи кухненски торби за боклук. ♜ Уникален модерен дизайн, напълно скрива чантата си от любопитни очи, създавайки приятен, чист вид.Капацитет : 12 л или по-Форма : бочкообразный цвят Тип кошница : боклук материал : пластмаса Приложими сценарии : семейно използването на Начин на отваряне и затваряне : притискателния.

Опции за продукта

Свързани продукти