.

.

TOYANDONA 2 Комплекта 6 бр. Мини-Лопата За Градинарство, на почвата Култиватор, Градинска Лопата, Дървени Градински Гребла, Туризъм Лопата, Градински Шпатула, Вдигане на ?

TOYANDONA 2 Комплекта 6 бр. Мини-Лопата За Градинарство, на почвата Култиватор, Градинска Лопата, Дървени Градински Гребла,

BGN 2.33

Наличност
На склад

ГРАДИНСКИ РЪЧНО ЛОПАТА - , лек и устойчив на корозияГРАДИНСКА ЛОПАТА за КОПАЕНЕ - Комплекти градински инструменти, включително ръчно гребло за пресаждане на растенията и культиваторные ръчни гребла, изработени от полиран желязо и дърво.ГРАДИНСКИ инструменти ЗА ПЛЕВЕНЕ - ръчно гребло : Голяма корона измества повече на почвата за ускоряване на работата, но на върха на пика е лъскав, без чеп или ъгли не се притеснявайте за това, че сте поранитесь.Идеален за земни работи, като засаждане, презасаждане, обработка на почвата.ГРЕБЛО за ТРАНСПЛАНТАЦИЯ - добре, за да копаят градината, култури и трансплантация.ГРАДИНСКИ КУЛТИВАТОР ЗА ЗАСАЖДАНЕ на РАСТЕНИЯ - Рейк-земеделци : Дебелина на корпуса е 7 мм, конструкция е по-здрава, затова им е трудно да се съборят, те са идеални за разлагане на почвата с цел вентилация, прибиране на реколтата отпадъци, премахване или смесване на почвата с торове.Пратката включва 2 х набор от 6 бр. градински инструменти Характеристики - Цвят : цвят на дървото + черни градински молци. -Размер на опаковката : мини-лопата около 20x12x6 виж -Материал : желязо, дървени градински култиватор за засаждане на растения. -Подходящ за копаене в градината, отглеждане и трансплантация на градинска лопата. -Здрава, лека и устойчива на ръжда градински ръчно лопата. -Полирани глави придават инструменти чудесен вид градински култиватор на почвата. - Преносим и компактен, удобен за переноске, набор от добри градински художествени инструменти, култиватор, ръчни гребла. - Дървена дръжка, естествена и устойчива на плъзгане на Градинско гребло.Информация за стоки Транспортировочный шпатула Дървена дръжка естествено прилепнала към ръката, осигуряване на неутрална позиция на китката си, което, от своя страна, помага за намаляване на натоварването на ръцете и умора.Градински плешките инструменти се различават превъзходен комфорт и издръжливост, която улеснява копку, культивацию и трансплантация на градина.

Опции за продукта

Свързани продукти