.

.

Самоцветный Кристална Адвент-Календар SelfTek на 2022 година за деца, Адвент-Календар от Минерали на 24 ден, Коледа Адвент-Календар с Обратното Броене на времето с Поздра?

Самоцветный Кристална Адвент-Календар SelfTek на 2022 година за деца, Адвент-Календар от Минерали на 24 ден, Коледа Адвент-Календар

BGN 8.86

Наличност
На склад

?【Каменна адвент-календар на 2022 година】 - Вие ще получите кутия от адвент-календар на 24 дни, в нея са включени 22 предмета с каменни минерали, колие, лупа и поздравителна картичкаКутия съдържа невероятни камъни, скъпоценни камъни, кристали и още много други!Също така в комплекта е включена кадифена торбичка, която предпазва градешки камък, без да го уврежда. забележка : стилове камъни са избрани на случаен принцип. ?【24 дни коледни съкровища】 - Обратно броене до Коледа - вълнуващо за децата.За да се насладят на 24 дни на декември, децата могат да вземат коледни подаръци от календара на съответните дати.Този коледен календар за обратно броене ще донесе радост на цялата година!. ?【Разгледайте тайни】 - 24 вида скали, скъпоценни камъни и минерали - идеалният начин да се внуши на децата непреходна любов към геологията, да изследват света и да ги научи по-добре да се разбере в географската наука.Който и да е, деца или възрастни, ще се насладите на изследване на "тайни" в кутия в продължение на целия месец. ?【Пълна празнична атмосфера】- Календар за обратно броене на Коледа - перфектния начин за стартиране на собствен Коледа.С помощта на този рок-адвент-календар и поздравителна картичка, можете да запишете всяко благословение за семейството си или приятелите си, те ще бъдат приятно изненадани. ?【Най-добрият коледен подарък】- Този коледен адвент-календар - добър избор на подарък, за тези хора, които обичат по география или които трябва да се освободите от стреса.Подходящ за подаръци за рожден ден, пълнители коледните чанти, училищни награди, учебни помагала, взаимодействието между родители и деца. забележка : подходящ за деца на 12 и повече години.

Опции за продукта

Свързани продукти