.

.

Органайзер за капак на тигана Tendiren, 6 Двойки Регулируеми Стенни Притежателите за капаци на тенджери, Закачалки за тенджери и тигани, Кухненски монтиране на стена, О?

Органайзер за капак на тигана Tendiren, 6 Двойки Регулируеми Стенни Притежателите за капаци на тенджери, Закачалки за тенджери и

BGN 1.67

Наличност
На склад

【Че ще получите】Вие ще получите 6 двойки притежатели, за капаци на тенджери за дверц шкафчета, което е достатъчно за дневните нужди на домашна кухняМатова текстура, красива форма.Заема по-малко място от вертикални стелажи за съхранение, което позволява удобно слагам го на капака по време на готвене. 【Материал премиум-клас】 Нашия органайзер за капак на тигана е изработен от висококачествена ABS-пластмаса, който е екологично безопасен, и не съдържа BPA, така че можете да сте сигурни в употребата му.Нашият притежателя на капака на гардероба има U-образна стенни конструкция, която отговаря на външния вид на капака на тигана, като я прави по-устойчива, за да се предотврати падане. 【Широко приложение】 Притежателя капаци за тенджери идеално за съхранение на кухненски аксесоари, като например дъска за рязане, лопаточка, капак за тиган, чиния кръгла тава и др.Направете вашата кухня по-подредено.Приятелска забележка : Моля, почистване на стена или на стената на кабинета, преди да използвате. 【Лесна употреба】 За монтаж не изисква пробиване и лесна за управление.Трябва само да сваля филм от скобата и я залепи на всяка чиста стена.В зависимост от размера на капачки могат да бъдат поставени листове с различна ширина. (Оставя да престои 24 часа след залепване). 【Чудесен декоративен подарък】 Това може да се превърне в красива обстановка домашни ястия, да повиши настроението ви по време на готвене, отиди и се готвя още по-вкусно!Така че това ще бъде хубав подарък за майка си, жена си, приятелите.Ако имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас и ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа.

Опции за продукта

Свързани продукти