.

.

PETSOLA Автоматичен Фидер на домашни Любимци, Купи за Хранене, Диспенсер за Вода, За Пътуване, Пияч, Нескользящее Дъно с Наклон 6 Градуса за Кученце, Малък Среден домаше?

PETSOLA Автоматичен Фидер на домашни Любимци, Купи за Хранене, Диспенсер за Вода, За Пътуване, Пияч, Нескользящее Дъно с Наклон

BGN 47.90

Наличност
На склад

АВТОМАТИЧНА ЯСЛА за ДОМАШНИ любимци : вода опаковка, за да се домашни животни, подходящ за малки и средни кучета или коткиЯсла за домашни любимци : Размерът на всяка хранилки за домашни любимци : 16 см x 30 см x 27 см /6.Направете така, че вашият домашен любимец да се радва на храна и чиста вода.КОНСТРУКЦИЯ полозьев : подходящ за котки или кучета в един или няколко къщички за домашни любимци, за улесняване на хранене и спестява време.Идеален избор за вашите любимци.Опаковка : 6-градусов наклонен дизайн за трапезария, раздавайте храна по малко, като домашни животни опорожняют купа, удължаване на времето между заправками.МАТЕРИАЛ диспенсера за вода от полипропилен : ясла за котки изработени от полипропиленови материали. къщичка за домашни любимци може да се използва навсякъде, където искате.Описание : - ЯСЛА за домашни любимци : Размерът на всяка хранилки за домашни любимци : 16 см x 30 см x 27 см /6.Зарадвайте вашия домашен любимец, храна и чиста вода. - Материал диспенсера за вода от полипропилен : ясла за котки изработени от полипропиленови материали. къщичка за домашни любимци може да се използва навсякъде, където искате. - АВТОМАТИЧНА ЯСЛА за ДОМАШНИ ЛЮБИМЦИ : вода опаковка, за да се домашни животни, подходящ за малки и средни кучета или котки - ОПАКОВКА : 6-градусов наклонен дизайн трапезария, раздавайте храна по малко, като домашни животни опорожняют купа, удължаване на времето между заправками. - КОНСТРУКЦИЯ полозьев : подходящ за котки или кучета в един или няколко къщички за домашни любимци, за улесняване на хранене и спестява време.Идеален избор за вашите любимци.Спецификация : - Материал : PP Опаковката включва : 1 Автоматичен фидер за домашни любимци.

Опции за продукта

- Material:
PP
Package Includes:
1 Automatic Pet Feeder:

Свързани продукти