.

.

Toyvian Възглавница Комфортна Въздушна Възглавница за диван Диванные Покривала за мека мебел Кавайная Играчка Мультяшная Възглавница За Прегръдки Възглавница За Съ?

Toyvian Възглавница Комфортна Въздушна Възглавница за диван Диванные Покривала за мека мебел Кавайная Играчка Мультяшная Възглавница

BGN 3.00

Наличност
На склад

Удобна детска възглавница : Тя има широка гама от приложения, не само като забавна детска играчка, но и като подарък за празниците или декорация на партитаВъзглавница за облегалка на дивана : Тази плюшен възглавница е изработена от супер-и безопасен материал за продължителна употреба.Забавни възглавници : Те са произведени с изискана изработка, красиви и трайни, не изчезват и не се повреждат лесно.Детски комплект : Разработен с прекрасна една плюшена възглавница, отличава се с ярък цвят и удобството на допир.Мультяшная възглавници-играчка : безопасна и Удобна възглавница може да придружава децата преди лягане и да се подобри качеството на съня си.Удобна детска възглавница : Тя има широка гама от приложения, не само като забавна детска играчка, но и като подарък за празниците или декорация на партита.Възглавница за облегалка на дивана : Тази плюшен възглавница е изработена от супер-и безопасен материал за продължителна употреба.Забавни възглавници : Те са произведени с изискана изработка, красиви и трайни, не изчезват и не се повреждат лесно.Детски комплект : Разработен с прекрасна една плюшена възглавница, отличава се с ярък цвят и удобството на допир.Мультяшная възглавници-играчка : безопасна и Удобна възглавница може да придружава децата преди лягане и да се подобри качеството на съня си.Осъществяване на списък 1 x Характеристики възглавници -Материал : плюш, полипропиленова памучен мультяшная възглавница за прегръдки -Цвят : розов детски играчки-възглавница-Размер : 44,00 X30,50 X13,50 см. / 17,29 X11,99 X5 Домакински възглавница с единорогом. -Проектиран и с прекрасна една плюшена възглавница, той е различен ярък цвят и комфортни на допир плюшени възглавници. -Това може да бъде за детска удобни възглавници, украса на стаята и дневната и т. Мультяшные плюшени възглавници. -Очарователен и креативен дизайн, осигуряващ неговата популярност и практичност сред хората плюшени приятна играчка. -Супер прекрасен плюшен възглавница, много сладко и забавно, в допълнение, добри забавни възглавници за дома.

Опции за продукта

Свързани продукти