.

.

Преносим Опаковка зъбни конци, Пътен Калъф за зъбни конци, Автоматични Калъфи За Зъбни конци, Захранващи За зъбни конци, херметично затворен за Съхранение на Еднок?

Преносим Опаковка зъбни конци, Пътен Калъф за зъбни конци, Автоматични Калъфи За Зъбни конци, Захранващи За зъбни конци, херметично затворен

BGN 29.53

Наличност
На склад

? Високо качество : Изработен е от висококачествени материали, него не е лесно да се прекъсне, може да се използва в продължение на дълго време, и тя е здрава ? Голям капацитет : Съхранение на зъбни конци в преносим кутия осигурява най-доброто състояние на здраве, хигиена и безопасност. ? Водоустойчив и прахоустойчив : Фланец дизайн, водоустойчив и прахоустойчив, осигуряващ чистота, сигурност и хигиена зъбни конци. ? Удобен за носене : Преносима кутия за клечки за зъби с размерите на червило лесно се побира във вашия портфейл, чанта, кола, джоба или в чантата си.Където и да отидете, можете лесно да носите със себе си зъбния конец и се възползват от него. ? Сценарий за използване : Удобно да носите, използвайте четка за конец по всяко време и на всяко място!Много подходящ за използване в дома, в офиса, на пикник, в колата и по време на пътуване.Описание : Цвят : зелен, бял, розов Материал : ABSSuggest с помощта на съответната връзка зъбни конци.Други търговски марки не са сигурни дали тя се вписва особености : Високо качество : Изработен е от висококачествени материали, него не е лесно да се прекъсне, може да се използва в продължение на дълго време, и тя е здрава.Голям капацитет : Съхранение на зъбни конци в преносим кутия осигурява най-доброто състояние на здраве, хигиена и безопасност.Водоустойчив и прахоустойчив : Фланец дизайн, водоустойчив и прахоустойчив, осигуряващ чистота, сигурност и хигиена зъбни конци.Удобен за носене : Преносима кутия за клечки за зъби с размерите на червило лесно се побира във вашия портфейл, чанта, кола, джоба или в чантата си.Където и да отидете, можете лесно да носите с вас и да използвате четка за конци Сценарий на употреба : Удобно да носите, използвайте четка за конец по всяко време и на всяко място!Много подходящ за използване в дома, в офиса, на пикник, в колата и по време на пътуване.be внимание : поради различни светлинни ефекти действителният цвят може леко да се различават от изображения2.

Опции за продукта

Свързани продукти