.

.

Салон за пистолет JungleSport™ BEZ-H-1 е Компактен и мощен Шок за цялото тяло, за лична и професионална употреба (и четири глави)

Салон за пистолет JungleSport™ BEZ-H-1 е Компактен и мощен Шок за цялото тяло, за лична и професионална употреба (и четири глави)

BGN 45.10

Наличност
На склад

⭕ Ще ПОЛУЧИТЕ УСПОКОЕНИЕ, ИЗЦЕЛЯВАЩА ДЪЛБОКА РЕЛАКСАЦИЯ с помощта на този електрически масаж на пистолета с професионално качество с пълен обхват на степени импулси и прилагаемыми масажни главиТози инструмент - това е всичко, което ви е необходимо, за да се намали болката, налягане, възли аортата и стягане на тялото, които могат да възникнат в резултат от спорт, тренировка във фитнеса или всеки друг фитнес-упражнения. ⭕ 5 РЕГУЛИРУЕМИ степени.Това е персонално мощно тихо устройство amd осигурява до 3500 вибрации в минута - от лека и мека тяло до тежко, дълбоко и енергични пневматични на един пистолет.По-тих от стария салон за пистолет за лобзика, удобен портативен безжичен ръчна преса. ⭕ В комплект с 4 глави. всички от най-популярните опции в този многофункционалното здание масаж набор.Използвайте уши вилици за масажиране на гръбначния стълб, мастна глава за всички части на тялото, с кръгла глава, за премахване на болка и тугоподвижности на ставите и кръгла глава-топката, за по-големите мускулни групи.Точно това, което ви трябва при болки в шията, раменете, гърба, ръцете и краката. Около 6 часа работа с едно зареждане позволяват провеждане на няколко сесии с едно зареждане.Работи със стандартен 12-вольтовым адаптер, бързо зарежда.и е много тиха, малошумную работа.Този пистолет-ударни king massager Massagers Guns е опакован в красива компактен калъф черен цвят. ⭕ 100% гаранция за връщане на парите.Използвайте в себе си.използва се мануальными терапевти и специалисти на масаж.това е много популярна ударное средство за мъже и жени, ще бъде чудесно елитен подарък за всеки възрастен човек в живота си, когото обичам!.

Опции за продукта

Свързани продукти