.

.

Yardwe 1 бр. Ветеринарна Четка За Грижа за Лошадиным Коса, Четка За Дрехи, Инструмент За премахване на коса, Инструмент За Премахване на Коса, Гребен за Овце, Четка За по?

Yardwe 1 бр. Ветеринарна Четка За Грижа за Лошадиным Коса, Четка За Дрехи, Инструмент За премахване на коса, Инструмент За Премахване

BGN 9.33

Наличност
На склад

Четка за премахване на козина от домашни любимци : Зъбни дизайн в известна степен подобрява кръвообращението конеГребен за грижа за домашни любимци : , , устойчива,.Професионален гребен за коса крави : Идеален за домашни животни, такива като големи коне, овце и едър рогат добитък.Гребла за обезмаслител : Идеални за домашни животни, такива като големи коне и говеда, за по-добро почистване.Гребла за грижа за конете : гребен за обезмасляване на добитък, удобна дръжка и ергономичен дизайн, не - приятно усещане в ръката.Кръст Бод Пакет включва 1 х Четка Характеристики -Размер : Около 21,00 X14,00 X4,00 см/8,25 X5,50 X1 гребла за дематтинга. -Материал : Стоманена четка, за да се грижа за домашни животни-Цвят : черен гребен на вълна от едър рогат добитък - Удобно да се запази дръжката.Погрижи се за своя кон, не натоварва китките. Четка за почистване на коне. - Ергономичен дизайн, не се плъзга, удобен за улавяне и задържане на крава. - Подходящ за домашния добитък, такива като големи коне и говеда, за по-добро почистване на четки за козината на едър рогат добитък. - Лесно премахва запекшуюся мръсотия и падащите косми или разтворен тор на косата, подобрява се кръвообращението, подобрява се здравето на конете при чесане четка. - Четка за грижа за конете, изработен от висококачествено желязо материал, устойчива, антикорозионна, устойчива четка за добитък.Описание на продукта Четка с железен зазубренным стъргалка за ефективно почистване.Четка за почистване на коне, Изработени от здрав и упорит до корозия на желязо в продължение на целия срок на служба. гребен за почистване на добитък е Подходящ, като необходим инструмент за грижа за вашите любимци.Четка за почистване на домашни любимци От сърбеж Е практически четка за грижа за животните, за миене на конете и едрия рогат добитък.

Опции за продукта

Свързани продукти