.

.

Охлаждащ подложка за кучета, Летен Голям Матрак за кучета, Охлаждащо одеало за домашни любимци, Охлаждащ ледена подложка за домашни любимци, охлаждащ подложка за д?

Охлаждащ подложка за кучета, Летен Голям Матрак за кучета, Охлаждащо одеало за домашни любимци, Охлаждащ ледена подложка за домашни любимци,

BGN 1.33

Наличност
На склад

Удобен, мек и хладен на пипане!В тъканите cool се използват уникален процес, който позволява бързо да се отвръща на топлината на тялото, да ускори изпотяване, да се намали температурата на тялото и запазвай кърпа на хладно и комфортно за дълго време.През лятото дайте на вашия домашен любимец сън хладно вечер. Създаден на век.Възглавница, поставен на върха на конуры, добре охлажда.Опишете удобен, мек и хладен на пипане!В тъканите cool се използват уникален процес, който позволява бързо да се отвръща на топлината на тялото, да ускори изпотяване, да се намали температурата на тялото и запазвай кърпа на хладно и комфортно за дълго време.През лятото дайте на вашия домашен любимец сън хладно вечер. Създаден на век.Възглавница, поставен на върха на конуры, добре охлажда.Спецификацияматериал : полиэфирное влакна Размер : както е показано В комплекта са включени : 1 * легла за домашни любимци Забележка : 1. Моля се допуска грешка при 2-3% от ръчно измерване. Поради различни монитори цветовете могат да се различават, моля, разберете.

Опции за продукта

Свързани продукти