.

.

Марка CKPSMS -1 комплект малки пялец за бродерия размер на 2 x 2, съвместим с/Заместващи вышивальную машина Janome марка MC200E (JA401 2x 2)

Марка CKPSMS -1 комплект малки пялец за бродерия размер на 2 x 2, съвместим с/Заместващи вышивальную машина Janome марка MC200E

BGN 3.00

Наличност
На склад

1 КОМПЛЕКТ Малки пялец за бродерия размер на 2 "x2"Съвместим с / Замяна от машини Janome марка Memory Занаятите 200 E.Моля, обърнете внимание на размера на продукти!. 1 КОМПЛЕКТ Малки пялец за бродерия размер на 2 "x2".Съвместим с / Замяна от машини Janome марка Memory Занаятите 200 E.Моля, обърнете внимание на размера на продукти!. Брой детайли : JA401 2. Името на детайли : Пяльцы за бродиране 3. Размер : JA401 Малък обръч : 2 "x 2" (50x50 мм) 4. Описание и съвместимостта на Този висококачествен пяльцы за бродерия и взаимозаменяеми лист окото точно са съвместими с от машина марка Janome Memory Занаятите 200 E. Моля, обърнете внимание, моля, обърнете внимание на размера на изделия! 6. Техническа помощ 1) В случай, че не сте сигурни, съвместими ли са детайли с вашата машина, моля, не се колебайте да ни изпратите съобщение чрез нашите специалисти ще ви предоставят професионална и точна консултация в режим 24/7. 2) Не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с използването на получените детайли. 3) Моля, представете ни марка на вашата машина и пълна модел за техническа поддръжка.

Опции за продукта

Свързани продукти